(Poistunut julkaisusta)

Tietohallinnon asiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme tietohallinnon asiantuntijaa

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja yhteistyötaitoja sekä PC- laitteistojen, ohjelmistojen ja tietoliikenneverkkojen tuntemusta.

Etsimämme henkilö on teknisellä osaamisella varustettu palveluhenkinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija. Et kavahda haasteita tai useita yhtäaikaisia tehtäviä sekä omaat loistavan ongelmanratkaisukyvyn. Kommunikoit selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Ms Server ympäristö, Azure AD, outlook 365 ja sharepoint sekä android laitteiden tuntemus luovat vankan pohjan tämän tehtävän haltuun ottamista varten.  

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä tähdäten vakinaiseen työsuhteeseen asiakkaamme omille palkkalistoille. Palkkaus rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.