(Poistunut julkaisusta)

Tietohallinnon asiantuntija, johtamispalvelut
Tahto Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Johtamispalveluidemme liiketoiminta on ottanut ison kasvuloikan tämän vuoden aikana ja haemme nyt tiimiimme kolmatta henkilöä. Olemme vasta alussa, joten tehtävä on erittäin merkittävä Tahdon tulevaisuuden kannalta. Jos haluat olla mukana muuttamassa IT-kumppanin roolia ja auttamassa suomalaisia järjestöjä ja PK–yrityksiä, niin tämä paikka on sinua varten.

Tarjoamme asiakkaillemme tukea ja näkemyksiä IT:n, digitalisaation ja liiketoiminnan kehityksen johtamisessa. Teemme kokonaisarkkitehtuurikartoituksia, autamme tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvissä asioissa, johdamme ja kehitämme IT-infraa, autamme alkuun BI:ssä, konsultoimme erilaisissa hankintaprojekteissa ja sparraamme strategiatyössä. Asiakastöiden lisäksi Tahdolla on käynnissä sisäisiä kehityshankkeita ja –projekteja, joihin pääset osallistumaan ja näin olemaan vahvasti mukana muovaamassa Tahdon tarinaa.

Jos sinulla on aiempaa osaamista ja näyttöjä edellä mainituista osa-alueista ja haluat kehittyä niissä paremmaksi sekä omaksua uutta, saatat olla hakemamme henkilö.

Sinä

Olet henkilönä sosiaalinen ja tiedonjanoinen persoona, jonka halu oppia uutta on rajatonta. Mielestäsi asiakkaan etu on ykkösprioriteetti ja haluat tehdä kaikkesi asiakkaan onnistumisen eteen. Ymmärrät PK–yritysten ja järjestöjen arkea ja pystyt soveltamaan teoriassa ja käytännössä oppimiasi asioita niiden auttamiseksi.

Uskomme Tahdolla, että tekemisen kautta oppiminen on tehokkainta oppimista. Toivomme, että sinä olet samaa mieltä ja omaat rohkeutta ottaa vastuuta ja kasvaa asiantuntijana. Sinulla tulee olla myös rohkeutta nostaa kuvainnollinen kissa pöydälle siinä vaiheessa, kun huomaat, että asiakkaan prosesseissa on parantamisen varaa.

Tässä roolissa pääset tekemään töitä sekä olemassa olevien, että uusien asiakkaiden kanssa. Johtamispalveluiden tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä keskenään, sisäisesti muiden tiimien kanssa sekä itsenäisesti. Tiimin jäsenillä on omia nimettyjä asiakkuuksiaan, mutta välillä pääset auttamaan muita heidän asiakasprojektiensa kanssa.

Odotamme sinulta: 

 • Näyttöjä tietohallinnon johtamisesta
 • Asiakkaan etujen mukaista ajattelua ja toimintaa
 • Tuntemusta kokonaisarkkitehtuuri-hallintamalleista
 • Ymmärrystä tietoturvasta ja -suojasta
 • Kokemusta projektinhallinnasta
 • Tietämystä IT-palvelunhallinnasta
 • Hyviä sosiaalisia taitoja
 • Kiinnostusta eri toimialojen modernisoinnille ja digitalisoinnille
 • Intohimoa kehittää Tahdon omaa tekemistä
 • Suomen ja englannin kielen taitoa
 • Jatkuvan oppimisen mentaliteettia

Odotamme tekijöiltämme paljon, joten haluamme pitää huolen, että Tahtolaisilla on hyvä olla. Pyrimme varmistamaan monin keinoin, että työympäristömme tarjoaa jokaiselle Tahtolaiselle mahdollisuuden hyvään arkeen, innostavaan ja tuottavaan työhön sekä ympäristön jatkuvaan kehittymiseen.

Työssä onnistumisessa sinua auttaa johtamispalveluiden tiimi sekä valmentavan johtamisen ideologia. Annamme tilaa ja vastuuta ja odotamme vastavuoroisesti itsesi likoon laittamista ja täyttä työpanostasi. Kun sinä kehityt, me kehitymme.

Palkka ja titteli sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen henkilön työkokemukseen ja osaamiseen perustuen.