(Poistunut julkaisusta)

Tietoasiantuntija (sijaisuus)
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme Taideyliopiston kirjaston Kuopion yksikköön

tietoasiantuntijaa (sijaisuus)

tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.8.2021 saakka, joka voi mahdollisesti jatkua toistaiseksi voimassa olevan työsuhteena. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä 15.8.2019. Toimi sijoittuu Kuopion kirjastoyksikköön, joka palvelee myös Kuopion konservatoriota sekä Savonia ammattikorkeakoulun musiikin ja tanssin yksikköä.

Tietoasiantuntijan tehtävänä on vastata informaatiolukutaidon opettamisesta mainituille yksiköille, kirjastoyksikön viestintään ja markkinointiin liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelua, aineiston kuvailua ja muita kirjaston palvelu- ja hallintotehtäviä esimiehen kanssa sovitulla tavalla. Tietoasiantuntija osallistuu aktiivisesti Taideyliopiston kirjaston työryhmien toimintaan.

Mitä odotamme?

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan aineopinnot,
  • kykyä organisoida laajoja kokonaisuuksia,
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • hyviä viestintäteknisiä valmiuksia sekä sosiaalisen median välineiden hallintaa.
  • Kokemusta yliopistokirjastotyöstä, informaatiolukutaidon koulutuskokemusta sekä pedagogiikan ja taidealojen tuntemusta (erityisesti musiikin ja tanssin aloilla), sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon. Tietoasiantuntijan ensisijainen sijoituspaikka on Kuopion kirjastoyksikössä.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmään, jossa tehtäväkohtainen palkanosa sijoittuu vaativuustasolle 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on 2700-3300 euroa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen otsikolla ”Tietoasiantuntija” pyydämme lähettämään yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi, viimeistään 17.6.2019 klo 15:00.
Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus sähköpostitse automaattivastauksena. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun joko 19.6. (paikkana Helsinki) tai 20.6. (paikkana Kuopio). Haastattelukutsut lähetetään viim. 18.6.

Tiedustelut 

Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Tommi Harju, puh. 040 7104243 (11.6.2019 klo 9- ja 12.6.2019 klo 14-16) tai sähköpostitse tommi.harju(at)uniarts.fi.

https://lib.uniarts.fi/