(Poistunut julkaisusta)

Tietoarkkitehti
Business Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

SUOMI TARVITSEE MAAILMANLUOKAN INNOVAATIOITA. TÄHÄN ME PUOLESTAMME TARVITSEMME SINUA.

TEHTÄVÄNÄSI ON
 
Tietoarkkitehtinä tehtävänäsi on luoda edellytyksiä Business Finlandin tiedolla johtamiseen yhdessä osaavan tiimimme kanssa sekä rakentaa uuden organisaation tiedonhallintaa. Keskeisimmät tehtäväsi ovat:

  • Business Finlandin tietojärjestelmiin ja tietovarastoon liittyvän tietoarkkitehtuurin suunnittelu ja toteuttaminen
  • Palveluihin liittyvien tietojen yhtenäisyydestä ja yhteensopivuudesta vastaaminen
  • Palveluiden välisten tietovirtojen kuvaamisen ja mallinnuksen ohjaaminen
  • Tiedonhallinnan ja integraatioiden toteutuksen ohjaaminen
  • Ulkoistettujen palveluntarjoajien hallinta ja ohjaaminen

Tehtävässä on halutessasi myös mahdollisuus osallistua kansalliseen tietoarkkitehtuuriyhteistyöhön.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi sisulla. Ongelmat ovat sinulle mahdollisuuksia, haasteet elämäsi suola. Perustelet ja kommunikoit näkemyksesi rohkeasti. Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa ja innostaa muita. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta.

Odotamme vähintään viiden vuoden kokemusta tietoarkkitehtuurityöstä sekä tietoarkkitehtuurin soveltamisen hyvää tuntemusta ja osaamista palveluprosessien määrittelystä ja tietomallintamisesta.  Sinulla on syvällisempää osaamista informaatioratkaisujen sekä tietovarasto- ja analytiikkaratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Arvostamme aiempaa kokemusta data-analytiikkatehtävistä. Olet työskentelyotteeltasi asiakaslähtöinen ja sinulla on innovatiivinen ja proaktiivinen ote työntekoon. Sinulla on hyvät itsesi johtamistaidot ja olet erinomainen yhteistyö- ja vuorovaikuttaja. Sparraat työkavereita mielelläsi. Toivomme sinulla olevan tehtävään sopiva korkeakoulututkinto tietotekniikassa tai vastaavassa ja olet tottunut käyttämään englantia työssäsi. Edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää taitoa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Toiminnassamme kohtaavat elinkeinoelämän ja tutkimuksen edelläkävijyys sekä vastuullinen poliittinen päätöksenteko. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.

Osaamisemme kirjo on valtava. yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

LISÄTIEDOT  

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Business Finland organisaatiossa Innovaatiorahoituskeskukseen Digital Backend –yksikköön, BF Lab –palvelualueelle. Työskentelypaikka on Ruoholahdessa, Helsingissä. Tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässämme vaativuustasolle 18-19. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10.

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa www.valtiolle.fi, ID 32-484-2018 viimeistään 21.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä:
Pekka Pajuoja, tavoitettavissa
to 9.8. klo 13-14 ja ti 14.8. klo 13-14
Puh. +358 50 5577 558