(Poistunut julkaisusta)

Tietoarkkitehti
Veikkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme Veikkauksen ICT toimintoon ICT-kehitys -yksikköön

Tietoarkkitehtia

vakituiseen työsuhteeseen.

Tule mukaan vaikuttamaan miltä tulevaisuuden modernin rahapelitalon ICT-toimintamallit, teknologiat ja arkkitehtuurit näyttävät. Yksikön tehtävänä on kehittää, tukea ja koordinoida koko ICT:n yhteisiä asioita.

Tehtävänäsi on vastata Veikkauksen tietoarkkitehtuurista yhdessä liiketoimintatiedon, analytiikan, tiedonhallinnan ja tietosuojan asiantuntijoiden kanssa. Vastaat tietosuojatyön teknisestä toteutuksesta. Olet mukana tietosuojan, tietoturvallisuuden ja toiminnan jatkuvuuden suunnittelussa ja tuet tietosuojavastaavaa tietosuojatyössä teknisen tietosuoja -asiantuntijan roolissa. Tietosuoja -asiantuntijan roolissa korostuu työ alkuvaiheessa.

Toimit tietoarkkitehtina koko Veikkaukselle ja kuulut Veikkauksen kokonaisarkkitehtuurikiltaan (virtuaalitiimi). Kilta arvioi työkokonaisuuksien toiminta-, tieto-, teknologia- ja järjestelmäarkkitehtuurien vaikutusta pitkän aikavälin arkkitehtuurisuunnitteluun, -kehittämiseen, -ylläpitoon ja -ohjaamiseen. Sinun tehtäväsi killassa on osallistua vaikuttavuusarviointeihin ja -analyyseihin tietoarkkitehtuurin näkökulmasta.

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaavaa työkokemusta arkkitehtuurisuunnittelusta ja – toteutuksesta; erityisesti tietoarkkitehtuuri ja GDPR -kokemus on eduksi.

Ymmärrät hyvin, miten yritystä johdetaan liiketoimintatiedon avulla ja mitä lisäarvoa datan hyötykäyttö tuottaa liiketoiminnalle.

Arvostamme vahvaa käytännön kokemusta yritystason tietoarkkitehtuuriratkaisujen kuvaus- ja hallintamalleista sekä kykyä työskennellä ketterästi muiden huippuosaajien kanssa.

Olet luonteeltasi utelias ja ratkaisukeskeinen. Olet tiimipelaaja ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Suomen ja englannin kielen taitosi on erinomaisella tasolla. Työskentelytapasi on systemaattinen ja kehittämisorientoitunut. Tapanasi on dokumentoida ja kuvata asiat selkeästi. Toimitat sen minkä lupaat korkealla laadulla.

Tarjoamme paljon vastuuta ja todellisen näköalapaikan erittäin mielenkiintoisissa ja vaativissa hankkeissa. Lisäbonuksena saat kilpailukykyisen palkan, työsuhde-edut, hyvät ja nykyaikaiset työvälineet, -ympäristön sekä tietenkin aivan huippumahtavat työkaverit!

Veikkauksen ICT -toiminnossa meitä työskentelee yhteensä n. 300 henkilöä.

Työpiste sijaitsee Veikkauksen uudessa pääkonttorissa Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT- johtaja Timo Kiiskinen +358 40 568 2646 puhelimella ti 24.4. klo 16.30-17.30 ja ke 2.5. klo 17-18

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 4.5.2018 mennessä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Talentor Finland Oy:n kanssa.

Valitusta henkilöstä tullaan tekemään perusmuotoinen turvaselvitys.