Tieto- ja viestintätekniikan opettaja
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle opettajan tehtävä.

Haemme tieto- ja viestintätekniikan opettajaa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon verkkototeutukseen. Opettajan tehtävänä on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä, opintojen henkilökohtaistamista sekä osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntijuutta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. 

Hakijoilta edellytämme hyvää käytännön osaamista tutkinnon molemmista osaamisaloista (Ohjelmistokehittäjä ja IT-tukihenkilö). Arvostamme erityisesti ohjelmisto-alan osaamista, kokemusta verkossa tapahtuvasta ohjauksesta sekä työelämäyhteistyöhön tarvittavaa verkostoitumisosaamista.

Avoinna oleva tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikostaustaote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372994
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki
  • Lisätietoja antaa: Koulutuspäällikkö Jukka Lipasti (maanantaista 3.8.2020 alkaen klo 8-16 välisenä aikana), p. 050 431 1830, etunimi.sukunimi@hyria.fi