(Poistunut julkaisusta)

Tieto- ja viestintätekniikan asiantuntija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, talous- ja hallintopalvelut
Sivistystoimi, talous- ja hallintopalvelut, suunnittelu- ja kehittämisyksikkö

Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 19.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020


Tieto- ja viestintätekniikan asiantuntija tarjoaa tukea, palvelua ja asiantuntemusta kasvatuksen ja opetuksen eri tulosalueille (varhaiskasvatus, perusopetus, nuoriso- ja aikuiskoulutus sekä ruotsinkieliset palvelut). Tehtävänä on oppimisympäristöjen ja etenkin teknisen AV-laiteympäristön kehittäminen ja hallinta. Oppimisympäristöjen kehittäminen sisältää sekä uusien tilojen suunnittelua että olemassa olevien tilojen päivittämistä ja uudelleen määrittelyä pedagogisten ja teknisten tarpeiden pohjalta. Tehtävässä edellytetään kykyä arvioida laitteiden käyttöönoton edellytyksiä sekä oppimisympäristön eri osakokonaisuuksien yhteensovittamista. Tvt-asiantuntija osallistuu tekniseen oppimisympäristöön liittyvien kilpailutusten ja hankintojen valmisteluun. Tehtävässä tehdään tiivistä yhteistyötä ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa.

Tehtävänä on myös tukea kasvatuksen ja opetuksen tulosalueita digitaalisten palveluiden ja opetusteknologisten välineiden käyttöönotossa ja käytössä, koordinoida käyttöönottoprojekteja sekä osallistua kehittämishankkeiden toimintaan. Tvt-asiantuntija valmistelee ohjeistuksia ja itseopiskelumateriaaleja käyttäjiä varten sekä suunnittelee ja toteuttaa tarvittaessa pienimuotoisia koulutuksia. Varhaiskasvatuksen tvt-tukihenkilöverkoston toiminnan koordinointi kuuluu myös tehtäviin. Tvt-asiantuntija osallistuu toimialan tekniseen ja pedagogiseen valmistelutyöhön sekä toimii aktiivisesti sivistystoimen keskeisissä tvt-verkostoissa. 

Odotamme tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijalta monipuolisia tietoteknisiä valmiuksia, aktiivista työotetta, organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä asennetta omaan työhön ja tekemiseen. Katsomme eduksi AV-laitteiden tuntemuksen, kokemuksen teknisten oppimisympäristöjen kehittämisestä, tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön liittyvän asiantuntemuksen sekä pedagogisen osaamisen. Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen ja itsenäiseen asiantuntijatyöhön, jossa saa olla mukana kehittämässä kasvatuksen ja opetuksen nykyaikaisia digitaalisia palveluita. Työtä tehdään ja suunnitellaan yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, mutta työn suorittaminen edellyttää itsenäistä otetta ja kykyä vastata omasta vastuualueesta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö, Österman Anna
P. 0407423378
anna.osterman@vantaa.fi

Tavoitettavissa 

  • pe 2.8. klo 9–11
  • ma 5.8. klo 11–12
  • ti 13.8. klo 9–11

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.