Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt. tuntiopettaja
Gradia Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haemme määräaikaiseen tehtävään päätoimista tuntiopettajaa tieto- ja tietoliikennekoulutukseen ajalle 28.10.2019 - 30.5.2020.

Opettajan tehtäviin kuuluvat tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinnon opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen sekä heidän osaamisensa varmistaminen työelämän tavoitteiden mukaisesti. Vastaat omalla osaamisellasi yhdessä opettajatiimin kanssa Gradia Jyväskylän ICT-tiimin päivittäisestä toiminnasta ja oppimisympäristöjen kehittämisestä. Eduksi katsotaan myös verkkopedagogiikan osaaminen, hyvät työelämäyhteydet ja tiimityötaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista (986/1998) 13 §:n mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C Liite 1 vuosityöaika). Tehtävässä on kolmen (3) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Jaana Virtanen, p. 040 341 4484, sähköposti: jaana.virtanen@gradia.fi

Hakuaika päättyy 20.10.2019 15:00

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot