Tieto-ja kyberturvallisuuden asiantuntijoita
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Rekrytoidaan tieto-ja kyberturvallisuuden asiantuntijoita Helsinkiin tai Jyväskylään


Etsimme jatkuvalla haulla kokeneita tieto-ja kyberturvallisuuden asiantuntijoita monimuotoisiin tehtäviin Kansaneläkelaitoksen Tietoturvayksikköön. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana.


Kela on kehittyvä, monia haasteita ja mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. Kelan IT-palveluissa työskentelee noin 800 asiantuntijaa sovelluskehittäjistä palvelinylläpitäjiin ja verkkoliikenteen asiantuntijoihin pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme itse etuustietojärjestelmät ja muut tietotekniikkapalvelut Kelalle, kansalaisille tarjottavat verkkopalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarjottavat Kanta-palvelut.


Kelan Tietoturvayksikössä olet ykköspaikalla valtakunnallisesti merkittävän toimijan tietoturvan kehittämisen ja ylläpidon parissa. Kelan Tietoturvayksikkö kehittää jatkuvasti toimintaansa ja osaamistansa, etkä varmasti jää pölyttymään hyllylle.


Juuri sinä voisit olla etsimämme henkilö, mikäli koet omaksesi jotain alla olevista:
-    Sinulla on alaan liittyvää työkokemusta.
-    Osaat ottaa vastuuta ja pidät työtehtäviesi vaihtelevuudesta.
-    Olet avarakatseinen ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia.
-    Olet nopea oppimaan uutta, ymmärrät erilaisia teknologioita ja sinulla on alalle soveltuva koulutus tai työssä osoitettu pätevyys
-    Sinulla on mahdollisesti tietoturvaan liittyviä sertifikaatteja tai osoitettavissa olevaa harrastuneisuutta.
-    Osaat kouluttaa työyhteisöäsi oman erikoisosaamisesi puitteissa.
-    Olet mahdollisesti työskennellyt tietoturvatehtävissä asiakasrajapinnassa tai SOC:ssa (Security Operations Center).
-    Sinulla on osoitettavissa olevaa alaan liittyvää lakiosaamista.
-    Olet mahdollisesti teknisesti valveutunut, koodaustaitoinen, dokumentaatiota kaihtamaton, aktiivisesti työhön tarttuva, oma-aloitteinen ja ennen kaikkea yhteistyökykyinen.

 

Työssäsi tieto-tai kyberturvallisuuden asiantuntijana pääset osallistumaan laaja-alaisesti erilaisiin kehitys, konsultointi ja ratkaisukeskeisiin tehtäviin.

 

Toimenkuvaasi voivat kuulua esimerkiksi jotkin seuraavista:
-    tietoturvaan liittyvien monipuolisten palvelupyyntöjen käsittely ja toteuttaminen
-    tietoturvaan liittyvän dokumentoinnin toteutus ja ylläpito
-    tietoturvaan liittyvien tehtävien laaja-alainen toteuttaminen esimerkiksi tietoturvaan liittyvien hankintojen valmistelutyöt, erilaiset prosessiasiat ja mentorointi
-    tietoturvan kehitystoimien edistäminen, sertifioinnit, koulutukset
-    riskienhallinta

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä henkilöturvallisuusselvityksen läpäisemistä. Työ vaatii satunnaista matkustusvalmiutta. Lisäksi työn tekeminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa.


Kiinnostuitko?


Lisätietoja antavat tietoturvapäälliköt Kari Arkko, p. 020 63 43111 ja Henri Burtsov, p. 020 63 46539.


Haku on auki 31.1.2020 asti. Liitä hakemukseen mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille onnistuneesti, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostiisi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1310339
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kela Rekrytointipalvelut (offre31515356.9860 (a) kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com)
  • Puhelin: 0206347792
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä