(Poistunut julkaisusta)

Tiesuunnittelija/Tiesuunnittelun projektipäällikkö
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haemme nyt Vantaalle

TIESUUNNITTELIJAA / TIESUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimenkuvaasi kuuluvat teiden suunnittelu sekä halujesi ja kykyjesi mukaan pääsuunnittelijan ja projektipäällikön tehtävät.

Odotamme sinulta:

  • Diplomi/AMK-insinöörin tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • useamman vuoden työkokemusta teiden suunnittelusta
  • halua kehittyä tehtävässäsi.

Arvostamme:

  • energistä ja yritteliästä lähestymistapaa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja; tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • huolellisuutta, vastuunkantokykyä
  • englannin ja ruotsinkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Tärkeimpiä asiakkaitamme Suomessa ovat kaupungit ja kunnat esim. Liikennevirasto, ELY-keskukset, Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä yksityiset yritykset, joiden merkittävissä hankkeissa olemme jatkuvasti mukana. Viimeaikaisia merkittäviä hankkeitamme ovat mm. Vt 12 Lahden eteläinen kehätie –allianssihanke ja Vt 6 Taavetti-Lappeenranta –allianssihanke. Olemme jatkuvasti mukana tarjoamassa palveluitamme yhdessä urakoitsijakumppaneidemme kanssa allianssi- ja ST-urakoissa. Toimimme myös Pohjoismaissa sekä muissa vientikohteissa yhteistyössä Pöyryn globaalin organisaation kanssa. Kiinnostavat ja haastavat hankkeemme inspiroivat meitä.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Mattila, p. 010 3349 644.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.6.2019 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla.