(Poistunut julkaisusta)

Tiesuunnittelija
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme nyt Pöyryn Infra -liiketoimintayksikköön Vantaalle

TIESUUNNITTELIJOITA

Tehtäviisi kuuluvat teiden suunnittelutehtävät.

Tärkeimpiä asiakkaitamme Suomessa ovat kaupungit ja kunnat esim. Helsingin ja Espoon kaupungit, ELY-keskukset, Liikennevirastot sekä yksityiset yritykset, joiden merkittävissä hankkeissa olemme jatkuvasti mukana. Viimeaikaisia merkittäviä hankkeitamme ovat mm. Vt 6 Taavetti-Lappeenranta –allianssihanke ja Vt 12 Lahden eteläinen kehätie –allianssihanke. Olemme jatkuvasti mukana tarjoamassa palveluitamme yhdessä urakoitsijakumppaneidemme kanssa allianssi- ja ST-urakoissa. Toimimme myös Pohjoismaissa sekä muissa vientikohteissa yhteistyössä Pöyryn globaalin organisaation kanssa. Kiinnostavat ja haastavat hankkeemme inspiroivat meitä.

Odotamme sinulta:

  • Diplomi/AMK-insinöörin tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • työkokemusta teiden tai katujen suunnittelusta
  • kokemusta väyläsuunnitteluohjelmistojen käytöstä
  • halua kehittyä tehtävässäsi.

Arvostamme:

  • energistä ja yritteliästä lähestymistapaa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja; tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • huolellisuutta ja vastuunkantokykyä
  • englannin- ja ruotsinkielen taitoa.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Mattila, p. 010 33 49644.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.3.2018 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla

Täytä hakemus täällä / Please apply here