(Poistunut julkaisusta)

Tienvarsiteknologian osaaja
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2018

Tuleva työsi liittyy tienvarsiteknologialaitteiden huoltoihin ja viankorjaukseen. Pääasiassa työsi koostuu automaattisten nopeusvalvontapisteiden huoltotöistä, mutta lisäksi työnkuvaan kuuluvat mm. liikenteen automaattisten mittausasemien (LAM), keli- ja liikennekameroiden ja telematiikan huoltotyöt. Työt sijoittuvat ympäri Suomea, joten matkustusvalmius on välttämätön. Projektiluonteisuudesta johtuen työpäivien pituus vaihtelee. Destia antaa tarvittavat perustiedot ja koulutuksen suoritettaviin huolto- ja korjaustöihin. Työkokemuksesta riippuen voit toimia myös projektipäällikkönä.

Destian Asiantuntijapalvelut työllistää noin 170 henkilöä ja on yksi Suomen suurimpia infrasuunnitteluun keskittyneitä suunnitteluorganisaatioita. Destia on ainoa toimija Suomessa, joka toteuttaa infraan liittyvät palvelut suunnittelusta rakentamiseen asti. Destian asiantuntijapalveluiden tiestötieto on 35 hengen asiantuntijaryhmä, joka on erikoistunut tienvarsiteknologiaan liittyviin huoltotehtäviin sekä tiestöllä tehtäviin mittauksiin. Lupaamme asiakkaallemme järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, digitaalista edelläkävijyyttä ja erinomaiset osaajat.

Odotamme

Etsimme oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä tienvarsiteknologian osaajaa tai sellaiseksi haluavaa. Edellytämme sinulta sähköasentajan koulutusta ja työkokemusta asennustöistä. S2-pätevyys sekä mahdolliset sähkö- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja yksin, mutta myös osana tiimiä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

Tarjoamme erilaisten tienvarsiteknologialaitteiden huolto- ja viankorjaustehtäviä, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Toikka, janne.toikka@destia.fi tai 050 406 2910.

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!