(Poistunut julkaisusta)

Tienvarsi terminaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Haemme asiakkaallemme Tampereen alueelle säänkestäviä

 

RAIVAUSSAHAN KÄYTTÄJIÄ

 

kesäsesongin ajaksi. Toimenkuvaan sisältyy tien reunoilta vesakkojen ja pitkän ruohon karsimista sekä tie- ja levähdyspaikkohen reuna-alueiden siistimistä. 

Työ on fyysistä. Fyysisen kunnon lisäksi vaaditaan 18-vuoden ikää, voimassa olevaa tieturvakorttia sekä raivaussahan käyttötaitoa. Työmaille kulkeminen edellyttää mahdollisesti omaa autoa. 

Työ on 1-vuorotyötä, palkkaus Viher- ja ympäristörakennuksen TES:n mukaan. Työt alkavat kesäkuussa jatkuen syksyyn.

 

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.