(Poistunut julkaisusta)

Tiedottajan sijaisuus
Lempäälän seurakunta, Hallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Lempäälän seurakunta etsii innostuneeseen työntekijäjoukkoonsa tulevaisuuteen katsovaa ja työstään innostuvaa tiedottajan sijaista ajalle 23.3.-31.12.2020.

Arvostamme sitä, että seurakunnan viesti näkyy mediassa ja on kaikkien saatavilla. Tiedottajan vastuulla ovat mm. seurakuntalehti Kirkonportti, Lukkari-nettisivusto ja seurakunnan some-tilit sekä muut viestinnälliset tehtävät. Seurakuntalehden taitto toteutetaan yhteistyössä paikallislehden kanssa. Tiedotteiden ja lehtijuttujen kirjoittaminen on arjen perustyötä.

Edellytämme tehtävään valittavalta seuraavia asioita:
- korkeakoulututkinto tai vastaava teoreettinen osaaminen
- kokemusta viestinnällisistä tehtävistä, verkkoviestinnästä ja sosiaalisesta mediasta
- kehittävää työotetta
- kokemusta prosessien ja projektien hallinnasta
- vuorovaikutustaitoja

Eduksi luetaan
- visuaalinen osaaminen, kuten valokuvaus- ja videokuvaustaidot
- kirkon ja seurakuntaelämän tuntemus
- Adobe InDesign ja PhotoShop -ohjelmistojen hallinta

Valittavan henkilön on oltava Suomen ev. lut. kirkon jäsen. Edellytämme suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin ja englannin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Tehtävä kuuluu kirkon vaativuusryhmään 601. Peruspalkan lisäksi maksetaan euromääräistä kokemuslisää työhistorian mukaisesti.
Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Haku KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella 20.2.2020 klo 12.00 mennessä. Haastattelu järjestetään pe 21.2. klo 15-18 Lempäälän Vanhassa Pappilassa, Rovastintie 3, 37500 Lempäälä. Tehtävän vastaanottaminen 23.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. kirkkoherra Matti Vehviläinen, 050 544 33 58 ja henkilöstöpäällikkö Arja Lähdekorpi, 040 804 91 22 tai etunimi.sukunimi@evl.fi.