(Poistunut julkaisusta)

Tiedottaja
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme Olkiluotoon

Tiedottajaa

Kiinnostavatko tulevaisuuden viestintäkanavat? Oletko kenties kehittänyt uusia tapoja kommunikointiin? Innostutko verkkoviestinnän biteistä ja visuaalisista toteutuksista? Oletko tyyppi, jolla pysyvät niin langat kuin projektitkin helposti hyppysissä? Nautitko uutiskirjeiden taitosta? Onko intran ihmeellinen maailma sinulle tuttu? Muokkaatko mielelläsi videomateriaalia editointipöydällä?

Minkälaista henkilöä haemme?
Jos vastasit kyllä edes osaan kysymyksistä, saatat olla etsimämme digitaalisen viestinnän virtuoosi. Sinulta taittuvat hetkessä niin viestinnän visuaaliset ja sisällölliset tarpeet kuin tekniset toteutuksetkin. Tietoturvan lainalaisuudet ovat sinulle tuttuja. Tule kehittämään sähköiset viestintäkanavat tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Meillä ei tehdä töitä bitti poikittain, vaan töitä tehdään hyvällä, energisellä sykkeellä. Viestinnän tiimi on joukkue isolla j:llä. Tiimityö on vahva valttikorttimme.

Miksi tämä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi 5.2.2020 mennessä osoitteeseen www.tvo.fi/tyopaikat. Tehtävästä voit kysyä lisätietoja viestinnän osaamiskeskuspäällikkö Johanna Aholta numerosta 040 729 0822.

Tehtävä on määräaikainen 1.3.2022 asti.