(Poistunut julkaisusta)

Tiedottaja
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme viestintäyksikköömme Veikkaukselle

VIESTINNÄN AMMATTILAISTA TIEDOTTAJAKSI  

määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi. Sijaisuus alkaa viimeistään 1.9.2019 ja jatkuu sen jälkeen määräaikaisena vuoden 2020 loppuun.

Tiedottajana olet mukana Veikkauksen viestintäyksikön päivittäisessä, monipuolisessa viestintä- ja mediatyössä. Vastaat itsenäisesti viestinnän suunnittelusta, sisällöntuotannosta ja toteutuksesta omalla vastuualueellasi osana muuta tiimiämme.

Edellytämme noin viiden vuoden kokemusta työelämästä. Erityisesti arvostamme viestinnän alan kokemusta - esimerkiksi toimittajana tai yritysviestinnässä, jossa olet ollut säännöllisesti tekemisissä median kanssa. Arvostamme myös viestinnän tai yhteiskunnallisen alan korkeakoulutuksen tuomaa laajaa yleissivistystä.

Olet nopea uuden omaksuja, osaat pureutua asioiden ytimeen ketterästi ja improvisoida tarvittaessa. Käytät ammattimaisesti sosiaalista mediaa viestinnän työkaluna. Arvostamme kokemusta, tietämystä ja kiinnostusta rahapeleistä. Toivomme sinulta sujuvaa ilmaisutaitoa sekä intoa ja sinnikkyyttä viedä haasteellisetkin asiat päätökseen saakka.

Olet luonteeltasi sosiaalinen ja istut luontevasti vauhdikkaaseen työyhteisöömme. Sinulle on tärkeää vaikuttaa vahvasti siihen, että töihin on joka aamu mukava tulla.

Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet viestintäosaamisesi laajentamiseen entisestään. Viestintäympäristömme on mielenkiintoinen. Veikkaus on yksi maamme näkyvimmistä yrityksistä ja useimpien suomalaisten tuntema.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera viimeistään 15.5.2019 alla olevan hakupainikkeen kautta. Halutessasi voit liittää mukaan osaamistasi esiintuovan videon. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Tomi Auremaa, puh. 040 565 1576. Soittoaika torstaina 9.5. klo 14-15.30.