(Poistunut julkaisusta)

Tiedottaja
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Etsimme Jyväskylän kaupungin perusturvan toimialalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TIEDOTTAJAA,

joka suhtautuu viestinnän tehtäviin intohimolla ja on valmis kehittämään viestintäkäytäntöjä ja toimimaan muutostilanteissa. Tehtävän pääpaino on Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyspalveluiden viestinnässä. 

Hallitset hyvin yhteisöviestinnän periaatteet ja käytännöt, hahmotat kokonaisuuksia sekä osaat nähdä viestinnän monipuolisen roolin asioiden valmistelusta päätöksentekoon ja palveluista tiedottamiseen. Tehtäviisi kuuluu kuntalaisille, henkilöstölle, yhteistyökumppaneille ja medialle viestiminen. Toimit organisaation sisällä myös viestinnän asiantuntijana konsultoiden, sparraten ja kouluttaen. Osaat tehdä oikeita kysymyksiä ja tarjota myös konkreettisia ratkaisuja. Ilmaisusi on sujuvaa ja esität oma-aloitteisesti  viestinnän näkemyksiä.

Hallitset kirjoittamisen eri muodoissaan, nettipäivittämisen ja sosiaalisen median käytön. Et kavahda videoklippien kuvaamista ja napsit myös valokuvia. Ymmärrät myös terveyspalveluiden markkinoinnin merkityksen ja suhtaudut avoimesti markkinointitaitojesi kehittämiseen. Vaikka sinulla on oma työpiste, liikut eri puolilla kaupunkia palveluissa ja palavereissa.

Omalla tiedottajan työlläsi olet osaltasi vaikuttamassa asukkaiden hyvinvointiin ja terveyspalvelujen oikea-aikaiseen ja tavoitteelliseen vaikuttavuuteen.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja opintokokonaisuuteesi sisältyy oppiaineita, jotka tukevat viestintätyössä menestymistä. Sinulla on jo kokemusta käytännön viestintätyöstä; mitä monipuolisemmin, sen parempi.

Arjessa työskentelet monien terveys- ja sosiaalialan asiantuntijoiden ja esimiesten sekä palveluista vastaavien kanssa. Ympärilläsi työskentelee useita viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia sekä perusturvan toimialalla kuin muuallakin laajassa kaupunkiorganisaatiossa, joiden kanssa kuulut samaan tiimiin. Esimiehesi on viestintäjohtaja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). 

Toivottavasti voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika. 

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä viestintäjohtaja Helinä Mäenpäältä, p. 050 548 7422 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2019 klo 14.00. Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta. Suora linkki hakuilmoitukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-51-3-19 

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.