(Poistunut julkaisusta)

Tiedottaja
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Jyväskylän yliopisto on ihmistieteisiin ja luonnontieteisiin keskittyvä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä monialainen tiedeyliopisto ja koulutuksen asiantuntija. Yliopisto on maamme johtava opettajankouluttaja, aikuiskouluttaja ja koulutusviejä. Liikuntatieteiden kokonaisuus on maan ainoa. Jyväskylän yliopisto tunnetaan vahvasta yhteiskunnallisesta vastuunotosta ja dynaamisesta toimintakulttuuristaan.

Viestintäpalvelut-yksikkö vastaa yliopiston ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä markkinoinnin suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä yliopistoyhteisön kanssa. Viestinnän henkilöstö luo viestinnän välineitä ja kanavia sekä tukee, konsultoi ja koordinoi yliopistoyhteisön verkottuvaa toimintaa. Viestintäpalveluihin kuuluu kampustiedottajia, jotka toimivat lähellä tiedekuntia ja erillislaitoksia.


Haettavana on tiedottajan tehtävä 15.4.2018 alkaen toistaiseksi. 


Oletko aikaansaava ja digimaailmassa sujuvasti viestivä kokenut ammattilainen, joka osaa laatia monipuolisia kohderyhmiä palvelevaa sisältöä eri foorumeille?


Jyväskylän yliopisto hakee tehokasta viestinnän ammattilaista, jonka keskeisenä palvelualueena on Suomen ainoa liikuntatieteellinen tiedekunta sekä joitakin pienempiä yksiköitä. Tarjoamme monipuolisen työn, johon sisältyy viestintäsuunnitelmien laatimista, tiedeviestintää, verkkosivujen ylläpitoa ja sisällöntuotantoa, some-kanavien yhteisömanagerointia, alumnityötä sekä tapahtumajärjestelyjä.


Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa mieluiten viestinnän alalta, vahvaa kielitaitoa (suomi, englanti), monipuolista viestinnän ja uutisointityön ammattitaitoa ja yli viiden vuoden työkokemusta media- tai organisaatioviestinnän parissa. Toivomme hyvää verbaalista ilmaisukykyä ja visuaalista silmää, organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kiinnostuksen liikunta- ja terveysalaan sekä tietotekniset sekä taitto- ja valokuvaustaidot.


Tiedottajan tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason 7- 8 (2 202,72 €/kk – 2 486,08 €/kk) mukaisesti. Lisäksi maksetaan henkilökohtaisesta työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.


Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja: viestintäpäällikkö Liisa Harjula, p. 040-8054403 liisa.harjula@jyu.fi   ja


markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Erkkilä, p. 040-8055166, taina.h.erkkila@jyu.fi


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Hakemus = motivaatiokirje, joka kuvaa osaamisprofiilisi ja työkokemuksesi


2) Ansioluettelo (CV) työtodistusten kopioineen


Hakemus tulee jättää viimeistään 31.3.2018 sähköisellä hakulomakkeella.