(Poistunut julkaisusta)

Tiedottaja, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Tietopalvelut-osaston Operatiivisen toiminnan ohjaus -yksikkö (OPER) hakee Helsinkiin tiedottajaa määräaikaiseen tehtävään 31.8.2019 asti. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimit valtakunnallisia sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäpalveluja (Kanta-palvelut) kehittävän ja niiden käyttöä ohjaavan yksikön viestinnän asiantuntijatehtävissä. Vastuullasi on osaltasi varmistaa yksikön laadukas, oikea-aikainen ja vaikuttava viestintä yhdessä yksikön muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävänäsi on erityisesti yksikön tehtäväalueeseen kuuluvan viestinnän toteuttaminen, kuten tiedotteiden, verkkosivujen, uutisten ja esitysten kirjoittaminen ja viimeistely. Varmistat, että viestintätuotteet valmistuvat sovitussa aikataulussa ja täyttävät hyvän viestinnän periaatteet. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikön asiantuntijoiden ja eri sidosryhmien kanssa. Osallistut myös THL:n ja Kelan yhteisen SOTE-uudistuksen toimeenpano Kanta-palveluissa -hankkeen viestintään. Tehtäviisi voidaan liittää myös muita yksikön toimintaa ja sen kehittämisprojekteja tukevia viestinnän tehtäviä. Työskentelet osana yksikön yhteisten toimintojen ryhmää yhdessä muiden viestinnän asiantuntijoiden kanssa.


Edellytämme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Kokemusta viestinnän toteuttamistehtävistä, projektityöskentelystä sekä näyttöä moniammatillisesta ja organisaatiorajat ylittävästä verkostomaisesta työskentelystä
- Aloite-, vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä, sekä erinomaisia kirjoitustaitoja
- Kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti aikataulutetussa työympäristössä
- Halua kehittyä ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
- Hyviä suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoja
- Tavanomaisien toimisto-ohjelmistojen hallintaa sekä verkkoviestinnän työkalujen tuntemusta


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työympäristön, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden
- Erittäin kiinnostavan työn sosiaali- ja terveysalan keskeisen tietotohallinnollisen uudistamistyön ytimessä, millä on yhteiskunnallista merkitystä
- StaffPointin työsuhde-edut


Arvostamme

- Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintakentän ja Kanta-palvelujen tuntemusta sekä viestintäalan tutkintoa


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi viimeistään 8.8. ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

Tehtävästä antaa lisätietoja rekrytointikonsultti Annika Kuivalainen, 020 7206 339, tiistaina 17.7. klo 14-15 ja torstaina 19.7. klo 14-15.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi