(Poistunut julkaisusta)

Tiedottaja HUS Logistiikka (180002AK)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Kuvaus

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Onko sinulla salaisia kykyjä loistavaan asiakasviestintään? Tunnistatko itsessäsi hyviä toimittajan ominaisuuksia?

Haemme nyt joukkoomme Tiedottajaa

vastaamaan HUS Logistiikan asiakasviestinnästä. Viestinnän ammattilaisena sinulla on keskeinen rooli asiakasviestinnän kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Työtehtävääsi kuuluu vuosisuunnittelun lisäksi tiedotteiden tuottaminen, erilaisten uutiskirjeiden ja esitteiden toimittaminen sekä verkkoviestinnän suunnittelu ja toteutus. Asiakasviestinnän ohella osallistut myös yritys- ja henkilöstöviestinnän toteuttamiseen ja tuet tiimejä erilaisten viestintätöiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Välillä osallistut tapaamisiin ja tilaisuuksiin toimittajan roolissa ja tunnistat helposti asiakkaan näkökulmasta olennaiset asiat.

Tarjoamme sinulle paikan innostuneessa tiimissä, mukavat työkaverit ja paljon mahdollisuuksia vaikuttaa koko HUS Logistiikan viestintään. Tehtävä on organisaatiossamme uusi.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta erityisesti asiakasviestinnän toteutuksesta ja näkemystä myös organisaatioviestinnän kokonaisuudesta. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, esiintymistaitoja sekä rautaista organisointikykyä. Työssäsi tarvitset myös kykyä ennakoida ja saada muut mukaan viestinnän tekemiseen.

Hakukelpoisuus

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva keskiasteen ammattitutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.2.2019  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7604 Asiakaspalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Johanna Rasinmäki, puh. 040 717 2001.

Hakuaika päättyy: 14.1.2019