(Poistunut julkaisusta)

Tiedottaja-harjoittelija, kesätyöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Työavain 4-82-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.06.2018 (päättyy 31.08.2018)
Hakuaika päättyy 24.04.2018 kello 15:45
Kaupunkitekniikan keskus, Virastopiha 2 C 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Hallinto
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Espoon kaupungin kaupunkitekniikan keskuksen viestintätehtävissä avustaminen yhdessä tiedottajan ja asiakaspalvelun kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. viestintä sosiaalisessa mediassa, valokuvaus sekä verkkosivujen päivittäminen ja sisällöntuotanto.

Valittavan henkilön kanssa sovitaan tarkemmin työn ajankohta kesäkaudelle 2018.

Kelpoisuusvaatimus:  Hakijalta toivotaan soveltuvaa koulutusta, esim. viestinnän tai muun soveltuvan alan opiskelija korkeakoulussa.

Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa, kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä eri kanaviin, valokuvaustaitoa sekä yhteistyökykyä.

Hyvät tietotekniset valmiudet ovat välttämättömät.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: määräytyy opintojen perusteella
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h 45min / vko

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä

Hallintopäällikkö Timo Virtanen
050 360 3292
etunimi.v.sukunimi@espoo.fi
kello 9-15.

Palvelupäällikkö Maritta Nevalainen
043 824 5393
etunimi.sukunimi@espoo.fi