(Poistunut julkaisusta)

Tiedottaja (Communication Specialist)
Yara Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Yaran Siilinjärven tehtailla tuotetaan lannoitteita ja fosforihappoa. Lisäksi meillä on Länsi-Euroopan ainoa toimiva fosfaattikaivos. Siilinjärven tehtailla työskentelee noin 400 osaajaa.

Haemme TIEDOTTAJAA (Communication Specialist) Siilinjärvelle

Vastuut

Haemme tiimimme vahvistukseksi viestinnän asiantuntijaa, jonka tärkeimpänä tehtävänä on edistää sidosryhmäyhteistyötämme ja Yaran medianäkyvyyttä. Tiedottajana suunnittelet ja toteutat tuloksellista sisäistä ja ulkoista viestintää tuottamalla sisältöä Yaran eri viestintäkanaviin.

Siilinjärven toimipaikan tulevaisuuden toiminnan tavoitteet edellyttävät sujuvaa ja avointa viestintää eri sidosryhmiemme kanssa.

Edellytykset

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • Monipuolinen viestintäosaaminen ja nykyaikaisten viestintäkanavien hallinta .
  • Aiempi työkokemus (yli 5 vuotta) viestinnän ja sidosryhmäyhteistyön toteuttamisesta ja kehittämisestä mielellään teolliselta toimialalta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Kyky luoda ja ylläpitää hyviä toimittajasuhteita

Olet tottunut toimimaan median kanssa. Suhtaudut intohimoisesti uusiin viestintäalan ilmiöihin ja olet viestintään liittyvissä asioissa meitä muita askeleen edellä. Otteesi työskentelyyn on huolellinen, oma-aloitteinen ja innovatiivinen. Paineensietokykysi on hyvä. Olet  yhteistyö- ja esiintymiskykyinen ja kykenet niin tiimityöhön kuin itsenäiseen työskentelyyn. Kykenet hahmottamaan suuria kokonaisuuksia. Arvostamme lisäksi valokuvaustaitoa sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamista.

Tehtävän aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pia Nykvist-Lindström, HR Manager, p. 040 749 1047

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 25.9.2019 mennessä www.yara.com/careers kautta.