(Poistunut julkaisusta)

Tiedonvälityksen palvelupäällikkö
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Me olemme tiedonvälityksessämme jo hetken edenneet pilviteknologioiden käyttöönotossa isoin harppauksin. Näin mahdollistamme tuote- ja palvelukehityksemme vauhdin sekä innovaatiot ja varmistamme liiketoimintakriittisten järjestelmiemme häiriöttömän toiminnan. Tämä kaikki linkittyy sinun työhösi. Miten? Siitä seuraavaksi lisää!

Tiedonvälitys liittyy oikeastaan kaikkeen, mitä liiketoiminnassamme tapahtuu. Me ylläpidämme ja kehitämme talomme hermostoa, joka välittää tietoa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Sinä tulevana palvelupäällikkönämme otat operatiivisen ja tuotannollisen vastuun tästä. Varmistat tiedonvälityksen tuotantoympäristömme toimivuuden jatkuvan palvelun ja huomattavien käytettävyysvaatimusten osalta.

Käytännössä huolehdit tiedonvälityksen osalta siitä, että yhteistyömme sovellustoimittajiemme kanssa toimii saumattomasti ja kaikki sovittu tulee toteutetuksi. Samaan aikaan olet kuulolla liiketoimintojemme suuntaan heidän suunnitellessa tulevia kehityshankkeita. Näin kehitystyöpöydällämme on eteenpäin vietävänä kaikki ne tarvittavat toiminnallisuudet tuotantoympäristöömme, jotta pysymme kehityksen etujoukoissa – niin omassa työssämme kuin eri liiketoiminnoissa.

Millaiseen joukkoon tulet?

Me näemme itsemme sisäisenä palvelutiiminä ja mahdollistajana. Emme ole tukifunktio vaan samassa pöydässä istuva kumppani talomme eri osaajille. Kuppikuntaisuus ja oman edun tavoittelu on meille vierasta, sillä päämäärämme ja tavoitteemme ovat meille yhteisiä.

Pääset heti mukaan toimittajayhteistyöhömme ja toimintamme kehittämiseen samalla kun tutustut monimuotoiseen järjestelmäympäristöömme ja liiketoimintojemme erityispiirteisiin. Perehdytyksesi ja tutustuminen toimintasuunnitelmaamme jouduttavat integroitumistasi joukkoomme. Otamme sinut avosylin vastaan vertaiseksemme kovien osaajiemme Integraatioratkaisut-tiimiin. Tervetuloa mukaan matkaan – tekemistä riittää.

Miksi me?

Meidän työtämme ohjaa vuosittainen, yhdessä tekemämme toimintasuunnitelma, jonka kohteita painotamme tavoitteidemme mukaisesti. Seuraamme edistymistä tiiviisti ja toimintamme on muutenkin järjestelmällistä ja jäsentynyttä. Et joudu keskelle keskeneräisyyttä tai päämäärätöntä tekemistä. Sinua kiinnostaa varmaan myös seuraavat seikat:

  • Meidän työssämme arki ei ole tulipalojen sammuttamista. Järjestelmäympäristömme on vakaa ja arkkitehtuurimme viimeisen päälle hieno ja toimiva. Saat keskittää tarmosi ja kiinnostuksesi aidosti merkityksellisiin ja innostaviin asioihin monimuotoisessa ympäristössä, jollaista tuskin toista Suomessa vastaan tulee.
  • Meillä on huimat yhteistyökumppanit, joiden kanssa toiminta on pitkälle hioutunutta. Ja mikä tärkeintä, heihin voit luottaa. Saat rinnallesi proaktiiviset sekä sparraavat kumppanit ja työkaverit.
  • Vaikka työ tekijäänsä opettaa niin meillä osaamispääomaasi kasvattavat myös koulutukset ja osaavat työkaverit. Koska olemme keskeisesti mukana talomme kehityshankkeissa, näet ja koet paljon. Olemme aktiivinen kehityksen veturi emmekä makaa seisovassa vedessä tai ole vain virran vietävänä.
  • Arkesi sujuvuutta meillä helpottavat luonnollisesti joustavat työskentelymahdollisuudet. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät myös modernit työkalut sekä viihtyisä työympäristö Vallilassa. Isona talona meidän on myös mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia ura- ja kehitysmahdollisuuksia.

Miltä tämä sinusta kuulosti? Työmme kytkeytyy hyvin tiiviisti liiketoimintaamme ja sen menestykseen. Tiedonvälitys varmistaa loppupelissä tarvittavan tiedon liikkumisen eri järjestelmien välillä – asiakastapahtumissa maksunvälitys hoituu ja vähittäiskauppamme saavat tilaamansa tuotteet halutusti. Me haluamme olla näiden tapahtumaketjujen vahvin lenkki. Siksi haluamme sinut työkaveriksemme!

Työ vaatii mestarinsa - sinut?

Tämä työ vaatii luonnollisesti teknistä osaamista. Puheet ja teot vaativat sinulta substanssia palvelunhallinnasta, arkkitehtuureista ja pilvialustoista. Olet ehkä konsulttina tai asiantuntijana työskennellessä toiminut monitoimittajaympäristössä ja kerryttänyt jo näkemyksellisyyttäsi edellä mainituista asioista. Muutos- ja versionhallinta sekä palvelunhallinnan prosessit ovat jollain muotoa olleet osa arkeasi aiemmin. Sinulle entuudestaan tuttuja teknologioita ja työsi osa-alueita voivat olla esimerkiksi AWS, Azure, IBM IIB, Dell Boomi, Linux ja viitekehyksistä ITIL.

Menestyminen tässä työssä edellyttää mielestämme ehdottomasti myös halua kehittyä itse. Ymmärrät, että ympärillä tapahtuu paljon, ja haluat ylläpitää omaa osaamistasi. Monitoimittajaympäristössä toimiminen edellyttää sinulta verkostoitumis- ja kommunikointitaitoja. Ymmärrät, että sinun ei tarvitse itse osata kaikkea, vaan rinnallasi ovat osaavat kumppanimme. Työ edellyttää sinulta koordinointi- ja priorisointitaitoja sekä ehdottomasti kuitenkin uskallusta tarttua toimeen. Osaat myös viestiä vaikuttavasti ja ennen kaikkea kuunnella. Tämä rooli sopii mielestämme paremmin toteuttajalle ja tekijälle kuin ideanikkarille ja visionäärille.

Tunnistitko itsesi? Onko tämä sinua kiinnostava tehtävä?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.5.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Iiris juttelee mielellään niistä lisää kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten 23.4. klo 12-13 ja 25.4. klo 13-15 numerosta 0107 682 270. Voit myös laittaa sähköpostia iiris.urtela@sok.fi.