Tiedontuotannon asiantuntija
Helsingin Yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Helsingin yliopiston toiminnanohjausyksikkö toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa yliopiston strategiatyön, toiminnanohjauksen, laadunhallinnan sekä tiedontuotannon koordinoinnista ja asiantuntijatuesta. Yksikön alaisuudessa toimivat myös Lahden ja Mikkelin yliopistokeskukset.

Etsimme nyt johdon tieto- ja analytiikkapalveluiden tiimiin

Tiedontuotannon asiantuntijaa

Tiimi vastaa strategisen johtamisen ja toiminnanohjauksen päätöksien tueksi tarvittavan tiedon analysoinnista ja visualisoinnista, tilastollisesta tarkastelusta ja skenaarioiden mallintamisesta, vuosi- ja viranomaisraportoinnin koordinoinnista sekä yliopiston raportointijärjestelmän ja tietoarkkitehtuurin kehittämisestä. Olemme aktiivisesti mukana muiden toimijoiden kanssa kehittämässä tietojohtamista.

Asiantuntijana osaat yhdistää tietoja eri tietolähteistä ja käsitellä suuria datamääriä, käyttää erilaisia taulukkolaskennan ja tilastojen analysointiin käytettäviä ohjelmia sekä tehdä datan pohjalta erilaisille kohderyhmille selkeitä visualisointeja, esittelyjä ja raportteja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva korkeakoulututkinto, valmiutta oma-aloitteiseen tiedonhankintaan sekä aktiivista vuorovaikutusta ja viestintää yhteisöllemme ja sidosryhmillemme. Hallitset tilastolliset menetelmät ja sinulla on aiempaa kokemusta johdon raportoinnista ja tietojen visualisoinnista erilaisille kohderyhmille.

Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmiudet. Työssäsi pystyt viestimään sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti. Kokemuksesi modernien analyysi- ja visualisointiohjelmistojen sujuvasta käytöstä ja R-kielen osaaminen on eduksi.

Miksi meille?

Sinua odottavat monipuoliset tehtävät Suomen suurimmassa yliopistossa. Tueksi työhösi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi sekä työnkuvaasi kokemuksesi ja kiinnostuksiesi mukaisesti. Työhyvinvoinnista huolehdimme joustavilla työajoilla, kattavalla työterveyshuollolla sekä edullisilla ja monipuolisilla liikuntapalveluilla.

Odotamme Sinua jo innolla!

Kiinnostuitko tehtävästä?
Odotamme hakemustasi viimeistään 10.12.2020 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta (välilehti Ura ja työ).
Tehtävä on vakituinen ja aloitus 1.2.2021 tai sopimuksen mukaisesti.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Nina Aremo (nina.aremo(at)helsinki.fi, 050 4151597).

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on noin 8 000 ja meillä opiskelee 31 600 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalveluissa autamme kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.

TIETEEN VOIMALLA – MAAILMAN PARHAAKSI

Haku päät­tyy
10.12.2020 23:59 EET

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot