(Poistunut julkaisusta)

Tiedontuotannon asiantuntija
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Etsimme asiantuntijaa johdon tieto- ja analytiikkapalveluiden tiimiin.

Tiimi on osa toiminnanohjausyksikköä ja vastaa johtamisen, toiminnanohjauksen ja yliopistotason kehittämistyön päätöksien tueksi tarvittavan tiedon kokoamisesta, analysoinnista ja visualisoinnista, tilastollisesta tarkastelusta ja skenaarioiden mallintamisesta, vuosi- ja viranomaisraportoinnin koordinoinnista sekä yliopiston raportointijärjestelmän ja tietoarkkitehtuurin kehittämisestä.

Tehtävästä ja sinusta:

Asiantuntijana osaat

  • tukea tiedolla johtamista
  • yhdistää tietoja eri tietolähteistä ja käsitellä suuria datamääriä
  • tehdä datan pohjalta erilaisille kohderyhmille selkeitä yhteenvetoja, visualisointeja, esittelyjä ja raportteja 

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, valmiutta oma-aloitteiseen tiedonhankintaan sekä aktiivista vuorovaikutusta ja viestintää yhteisöllemme ja sidosryhmillemme. Hakijalle on eduksi kokemus yliopistosta toimintaympäristönä. Edustat yliopistoa oman asiantuntijuusalueesi kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa.  

Miksi meille?
Sinua odottavat monipuoliset tehtävät Suomen suurimmassa yliopistossa. Tueksi työhösi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi sekä työnkuvaasi kokemuksesi ja kiinnostuksiesi mukaisesti. Työhyvinvoinnista huolehdimme joustavilla työajoilla, kattavalla työterveyshuollolla sekä edullisilla ja monipuolisilla liikuntapalveluilla. Toivomme, että tehtävään valittu voisi aloittaa 2.3.2020. Tehtävä on vakituinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta Hae työpaikkaa –linkistä viimeistään 16.1.2020. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. 
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Nina Aremo (nina.aremo(at)helsinki.fi, 050 4151597).