(Poistunut julkaisusta)

Tiedonhallintapäällikkö
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta. Tämän saavuttamiseksi kehittämme jatkuvasti asiakaspalveluamme, henkilöstömme osaamista ja kumppaniverkostoamme sekä digitalisoimme toimintaamme. Taloudellinen perustamme on itsekannattavuuden saavuttaminen riskejä huolellisesti arvioiden ja halliten.
 

Haemme tiedonhallintapäällikköä

Haemme vahvaa osaajaa nostamaan tiedonhallintamme uudelle tasolle. Tiedonhallintapäällikkönä vastaat Finnveran tiedonhallinnasta ja sen jatkuvasta kehittämisestä yhdessä loistavan nykytiimin kanssa. Olet osa Finnveran digitalisaatio-yksikköä, jonka keskeinen tehtävä on varmistaa yhtiön teknologinen kehitys yhdessä toimintojen kanssa.

Tarjoamme sinulle paikan mielenkiintoisessa, innostavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka antaa loistavan mahdollisuuden kehittää tiedolla johtamista ja onnistua työssä. Saat näköalapaikan rahoitusalan muuttuvaan toimintaympäristöön.

Odotamme sinulta

  • Näyttöä tuloksellisesta toiminnasta tiedonhallinnan tehtävissä
  • Teknistä osaamista ja näkemystä tiedonhallinnasta ja tiedolla johtamisesta
  • Arkkitehtuurityön hallintaa ja ymmärrystä kokonaisarkkitehtuurista
  • Ymmärrystä tiedonhallintalain asettamista vaatimuksista ja osaamista siirtää vaatimukset käytäntöön
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Positiivista ja periksi antamatonta asennetta
  • Tehtävää tukevaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme, jos sinulla on kokemusta rahoitusalan tai julkisen hallinnon tiedonhallinnasta ja asiakirjahallinnosta.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 8.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa perjantaina 28.2. klo 16-17 ja tiistaina 3.3. klo 16-17 kehitysjohtaja Minna Kaarto p. 040 571 1980.
 

Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tämän lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.