(Poistunut julkaisusta)

Tiedonhallinnan asiantuntija
S-PANKKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Intohimonamme on kehittää yhä parempia digitaalisia pankkipalveluja, joilla haluamme helpottaa noin kolmen miljoonan S-ryhmän asiakasomistajan arkea. Meillä saa aina kysyä ja haastaa. Matala organisaatio sekä avoin ja keskusteleva työyhteisö tarjoavat myös mahdollisuuden vaikuttaa. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Panostamme nyt tiedonhallintaan ja haemme kahta Tiedonhallinnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Analytiikka-yksikköön Helsinkiin.

”Työssäni parasta on luottamus ideoida, luoda ja kehittää tiedonhallinnan käytänteitä ja prosesseja. Tässä työssä ei mikään päivä ole samanlainen.” kertoo Niko, Data Officer S-Pankista.

Millaista työtä tarjoamme?

 • Varmistat datan dokumentaatioiden ajantasaisuuden ja eheyden.
 • Ylläpidät metadataa.
 • Luot datan laatuun liittyviä hälytyssääntöjä liiketoiminnan ja analyytikoiden tukemana sekä seuraat hälytyksiä päivittäin.
 • Koordinoit havaittujen virheiden korjausta ja tunnistat niiden juurisyitä.
 • Verifioit datan laatua pistokokein.

Mitä odotamme sinulta?

 • Olet tarkka, huolellinen ja ripeä.
 • Osaat erottaa olennaisen epäolennaisesta.
 • Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen.
 • Kykenet kommunikoimaan sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa. 
 • Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen finanssitoimialalta sekä SQL-perusteista.
 • Voit olla myös urasi alkuvaiheessa, mutta odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Data & Analytics Officer Ville Koskinen 9.10.2020 kello 13.00–14.30 ja 20.10.2020 kello 11.00–12.30. Tavoitat Villen numerosta 040 544 2333. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/

Hae näin

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman ripeästi, kuitenkin 25.10.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä teetämme sinusta turvallisuusselvityksen.