(Poistunut julkaisusta)

Tiedonhallinnan asiantuntija
Erillisverkot-konserni / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tiedonhallinnan asiantuntijaa

Haemme henkilöä hoitamaan tiedonsiirtoverkon dokumentointia sekä kehittämään dokumentointijärjestelmiä ja toimintamalleja. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tiedonhallinnan asiantuntijana vastaat tiedonsiirtoverkon ja siihen liittyvien järjestelmien hallinnasta. Vastaat myös infrastruktuurin tuotantodokumentaatiosta sekä sen tiedonhallinnasta. Tehtävässä osallistut asiantuntijan roolissa verkkotiedonhallinnassa käytettävien ICT-järjestelmien kehittämiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta, pitkäjänteistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää tietojärjestelmäosaamista (mm. Microsoft Office, Microsoft Visio, M-Files, ArcGIS, AutoCAD). Aiempi kokemus sähköisestä dokumentoinnista, tiedonhallinnasta, tietoliikenneverkoista sekä verkko- tai paikkatietojärjestelmistä katsotaan eduksesi.

Tiedonhallinnan asiantuntijan tehtävässä edellytyksenä on teknisen piirtäjän, kartoittajan tai muun soveltuvan alan koulutus tai usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tele- tai infratoimialalla. Tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa.

Työskentelytapasi ja työotteesi tulee olla oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, ja sinulla tulee olla vahvaa sitoutumista toiminnan kehittämiseen.  Osaat organisoida työsi hyvin, ratkaista ongelmia ja hallita kokonaisuuksia. Lisäksi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä teet aktiivisesti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Rovaniemellä tai Oulussa. Jos kuitenkin koet olevasi sopiva hakija, myös muut Erillisverkkojen toimipisteet voivat tulla kyseeseen.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin osoitteeseen rekry@erillisverkot.fi otsikolla: "Tiedonhallinnan asiantuntija".

Täytä hakulomake MPS Uratorilla hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 27.9.2020 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
erveuutiset.erillisverkot.fi