(Poistunut julkaisusta)

Tiedonhallinnan asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Tietojohtamisen huippuosaaja - Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Yhtenä elämänturvastrategian osana LähiTapiola panostaa merkittävästi datan ja tiedon hallintaan sekä sen hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.

Haemme nyt intohimoisia tiedonhallinnan asiantuntijoita

Tiedonhallinnan asiantuntijoista koostuva tiimimme muodostaa LähiTapiolan tiedonhallinnan ytimen. Tiimin tehtävänä on varmistaa, että tiedonhallinnan koneisto toimii ja että sen avulla kaikkea meille tärkeää dataa käsitellään ja hyödynnetään tehokkaasti ja asianmukaisesti. Osana tiimiä pääset luomaan tiedonhallinnan parhaita käytäntöjä sekä ohjaamaan niiden avulla tärkeän tietopääomamme systemaattista kehittymistä suuntaan, joka palvelee liiketoimintojamme entistä paremmin.

Tiedonhallinnan asiantuntijana työskentelet joko sovitun tietoalueen tietoaluevastaavana tai kehityksen tietovastaavana.

Tietoaluevastaavana koostat tietoalueen datan kokonaiskuvan ja siihen kohdistuvat kehitystarpeet sekä ohjaat tietojen kehittämistä koko organisaation tasolla. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. tiedon omistajien ja tiedon hyödyntäjien kanssa.

Kehityksen tietovastaavana osallistut monipuolisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin tiedonhallinnan ”hands-on-asiantuntijana”. Pystyt pilkkomaan tiedonhallinnan suuret tavoitteet toteutuskelpoisiksi kokonaisuuksiksi ja sovittamaan tiedonhallinnan vaatimukset projektityön tuomiin rajoihin.

Odotamme sinulta

  • Pystyt hahmottamaan liiketoiminnan taustalla kulkevat datavirrat, ymmärrät dataa sekä sen, miten dataongelmia systemaattisesti ratkotaan
  • Ymmärrät tiedonhallinnan periaatteet ja pystyt soveltamaan niitä käytäntöön
  • Olet taitava luomaan datasta liiketoimintaa palvelevaa dokumentaatiota (esim. tietomallit, tietovirrat)
  • Sinulla on käytännön kokemusta datan sekä siihen liittyvien järjestelmäratkaisujen kehittämisestä (esim. ydintiedonhallinta ja siihen liittyvät ratkaisut)
  • Sinulla on kykyä ja tahtoa ohjata ja opastaa datatyön tekemistä sekä kehittää dataan liittyviä kyvykkyyksiä pitkäjänteisesti

Tarjoamme

Tarjoamme kattavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan työporukan sekä takuulla mielenkiintoisia haasteita!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa apulaisjohtaja Juha-Pekka Hanhela, puh. 0405268131 (Ti 12.5. klo 11.00 – 12.00 ja ti 19.5. klo 11.00 – 12.00) / juha-pekka.hanhela@lahitapiola.fi

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.5.2020. Mainitse hakemuksessasi, kummasta roolista olet ensisijaisesti kiinnostunut. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.