(Poistunut julkaisusta)

Tiedonhallinnan asiantuntija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Päätehtäväsi ovat asiakirja- ja tiedonhallinnan prosessien sekä toimintamallien ylläpito ja kehittäminen.

Vastuullesi kuuluvat tiedonohjaussuunnitelman (TOS sis. AMS) päivittäminen sekä tiedonhallinnan kokonaisuuteen liittyvien toimintamallien kehittäminen. Toimit dokumenttienhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja opastat henkilöstöämme järjestelmän käytössä ja vastaat järjestelmäohjeistuksen ylläpidosta.

Tehtäviisi kuuluvat myös nykyisen paperimuotoisen arkistomme sisällön kartoittaminen sekä eri järjestelmissä olevien sähköisten dokumenttien siirron ja arkistoinnin suunnittelu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä ymmärrystä tiedonhallinnan teknisistä ratkaisuista. Ymmärrät tiedon- ja dokumenttienhallinnan juridisen merkityksen yrityksen toiminnassa arkistoinnin ja tietosuojan näkökulmasta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai muutoin soveltuva osaaminen. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja projektityötaidot ja persoonana olet oma-aloitteinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja. Verkostoituminen sujuu sinulta luontevasti ja ymmärrät asiakokonaisuuksia. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä monipuolisen työnkuvan kehittyvällä toimialalla.

Tehtävä on vuoden määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Marja Sivonen marja.sivonen(at)jenergia.fi, puh. 044 799 2905

Huomioithan, että voimme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 28.4.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.