(Poistunut julkaisusta)

TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJA
Vimana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Haluatko olla mukana tekemässä aikamme merkittävintä hallinnollista uudistusta? Me Vimanassa työskentelemme tulevien maakuntien digitalisaatio- ja ICT-palveluiden parissa, arvojemme mukaisesti – vastuullisesti ja ammattimaisesti. Erilaiset tiedonhallintaan liittyvät kokonaisuudet ovat avainasemassa tässä työssä ja sen takia etsimme asiansa osaavaa tiedonhallinnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Vimanaan.

Asiantuntijana vastaat muun muassa yrityksen asiakirjahallinnon kehittämisestä, suunnittelusta ja ohjeistuksesta, kirjaamotoiminnon käytänteistä sekä osallistut aktiivisesti projektitoimintaan omalla tehtäväalueellasi. Luonnollisesti olet oman osaamisalueesi paras asiantuntija ja siksi olet vahvasti mukana kehittämässä sen toimintoja. Sinulla on tilaisuus osallistua myös Vimanan hankesalkussa olevan asianhallintapalvelun käyttöönottoprojektin määrittelyyn, testaukseen ja käyttöönottoon. Pidät vaivattomasti yhteyttä eri sidosryhmiin ja luot jatkuvasti uusia ammatillisesti tärkeitä kontakteja. 

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kirjaamo- ja arkistotoimesta sekä tiedonhallinnasta. Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa ja kokemusta sähköisestä asiakirjahallinnasta ja arkistoinnista. Olet toimintatavoiltasi järjestelmällinen, hahmotat asioita kokonaisvaltaisesti ja sinulla on halua kehittyä ja tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet sujuva niin suullisessa kuin kirjallisessa ilmaisussasi ja projektityöskentely on sinulle tuttua.

Vimana tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ehdottoman ammattitaitoiset kollegat. Kilpailukykyisen palkan lisäksi Vimanssa on käytössä Edenredin toimittama lounas- ja virike-etu. Työpaikka on Helsingissä. Työsuhteissa noudatamme Valtion virka- ja työehtosopimusta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa mahdollisimman pian. 

Mikäli tehtävä tuntuu kiinnostavalta, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen oheisesta linkistä, haku on auki 11.11. saakka.