(Poistunut julkaisusta)

Tiedonhallinnan asiantuntija
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Tiedonhallinnan asiantuntijaksi Diakiin?

Haluaisitko työskennellä todistetusti modernissa organisaatiossa ja yhtiössä, joka tähtää maailman parhaaksi ammattikorkeakouluksi?

Diakissa koulutamme yhteisöllisesti ja ilmiölähtöisesti asiantuntijoita sosiaali-, terveys- kirkon ja tulkkauksen aloille, ja teemme alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti vaikuttavaa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa. Diakin kansainvälinen toiminta painottuu Eurooppaan sekä kehittyviin maihin Afrikassa ja Aasiassa.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä kollegiaalisessa työyhteisössä. Meillä työskentelee lehtoreita, projektityöntekijöitä, hallintohenkilöstöä ja eri alojen asiantuntijoita.

Olemme verkostomainen työnantaja: kampuksemme sijaitsevat Helsingissä kehittyvässä Kalasatamassa, Oulussa, Porissa, Turussa ja Pieksämäellä.

ETSIMME TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJAA  

Tehtävään sisältyy Diakin tiedonhallinnan ja -käsittelyn periaatteiden ja käytänteiden kehittäminen. Tehtävään kuuluu tiedon laatuun, hallintaan ja käyttöön liittyvää tekemisen ohjaaminen. Vastuullesi kuuluu myös asiakirjahallinnon ja arkistoinnin kehittäminen. Tehtävä on määräaikainen 1.8.2020 asti. 

Tehtävä sijoittuu ammattikorkeakoulun kampuspalveluiden tulosalueelle, osaksi laatutyömme tiimiä. Tehtävään edellytetään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta tutkintoa. 

EDELLYTÄMME

Sinulla on jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä sekä näkemystä tiedolla johtamisesta ja laatutyöstä.

Lisäksi sinulla on näkemystä tietoarkkitehtuurin suunnittelusta ja kehittämisestä sekä tietosuojaan liittyvää osaamista. Eduksi katsotaan osaaminen arkistoinnista ja arkistonmuodostuksesta sekä asiakirjahallinnon kehittämisestä.

Olet motivoitunut tarttumaan uutta toimintaa kehittävään tehtävään ratkaisukeskeisellä ja osallistavalla asenteella. Omaat aitoa kiinnostusta asioiden ja ilmiöiden selvittämiseen sekä kykenet selkeään dokumentointiin ja viestintään. Toimit selkeästi ja innostavasti kouluttajan roolissasi. Sinulla on hyvät sosiaaliset ja yhteistyötaidot ja kykenet hyvään suulliseen ja kirjalliseen viestintään niin suomen- kuin englanninkielelläkin

TARJOAMME

Kehittyvän valtakunnallisen korkeakoulutyöympäristön, jossa työskentelee sitoutuneita asiantuntijoita. Menestyksesi tueksi tarjoamme innostuneen ja ammattitaitoisen organisaatiomme tuen. Tehtävän myötä saa käyttöösi hyvät edut sekä kehittymismahdollisuudet. 

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävää 15.6.2018 mennessä. 

LISÄTIETOJA

Lisätietoja antaa palvelujohtaja Elina Juntunen, sähköposti elina.juntunen@diak.fi, 040 5092799.