(Poistunut julkaisusta)

Tiedonhallinnan asiantuntija Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP:n palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.


Onko sinulla vahvaa näyttöä ja osaamista tiedonhallinnan ja -käsittelyn kehittämisestä? Oletko kartuttanut kokemusta myös ihmisten johtamisesta?


Tule mukaan ylläpitämään, kehittämään ja luomaan uutta!


Haemme nyt OPn Tiedonhallinta ja ydintietopalvelut yksikköön innovatiivista ja kokemusta kartuttanutta tiedonhallinnan huippuasiantuntijaa. Toimit yksikönpäällikön rinnalla varmistamassa ryhmätasoisen tiedonhallinnan yhtenäisyyden läpi koko OP Ryhmän. Vastuullasi on kehittää tiedonhallinnan ja -käsittelyn periaatteita ja käytäntöjä yhdessä asiantuntevan tiimin sekä sidosryhmien kanssa. Tavoitteesi on toimia asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien parhaaksi.


Työllistyt Opsetin kautta konsultiksi OPlle määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen työsuhteesi vakinaistetaan OPlle. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. 


Vastuullesi kuuluu • Tiedonhallinnan kokonaiskehittäminen yhdessä tiimin kanssa (mm. asiakas- ja tuotetieto) • Tietoon kohdistuvien vaatimusten hallinnointi ja ratkaisujen koordinointi sekä toteutus • Tiedonhallinnan päätöksenteko- ja asiantuntijaverkoston rakentaminen ja ylläpito • Tiedon määrittelyyn, laatuun, käyttöön ja hallintaan liittyvän tekemisen ohjaaminen • Työnohjaus ja tuki asiantuntijoille 


Odotamme, että sinulla on • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tekninen tai kaupallinen) • Vahva osaaminen ja kokemus tiedonhallinnan ja -käsittelyn periaatteista ja käytännöistä • Kokemusta asioiden kehittämisestä ja ihmisten johtamisesta • Ymmärrys muutosjohtamisesta ja valmentava ote työn tekemiseen • Osaamista liiketoimintaprosesseista sekä tietojärjestelmäkehityksestä • Proaktiivinen ja tarttuva ote työntekoonFinanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP on yksi mielenkiintoisemmista paikoista työskennellä. Pääset työskentelemään edistyksellisessä ja innovoivassa yksikössä ja olet mukana vauhdittamassa finanssialan digimurrosta.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Kiinnostuitko?


Laita hakemuksesi osoitteeseen Opset.Agile@op.fi tai alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 15.8.2018. Käy tutustumassa OPn uratarinoihin www.op-ura.fi/


Tiedot


Haku päättyy: 15.8.2018


Työ alkaa: sopimuksen mukaan


Työsuhteen kesto: määräaikainen vuoden loppuun, jonka jälkeen vakinaistetaan OPlle


Työaika: kokoaikainen


Työpaikan sijainti: Helsinki


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28448&jc=1


Lisätietoja: palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 pe 3.8.klo 14-15 ja ke 8.8. klo 15-16.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.