(Poistunut julkaisusta)

Tiedolla johtamisen asiantuntijoita (useita)
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Hei, sinä siellä! Niin, juuri sinä, jota kiinnostaa tietovarastoinnin ja raportoinnin monialaiset tehtävät. Tuletko osaksi meidän porukkaamme Istekkiin töihin? Asiakastilaustemme lisääntyessä haemme nyt ryhmäämme lisävahvistuksia nykyisten 19 kollegan rinnalle. Meillä olisi siis useita paikkoja auki erilaisiin tehtäviin tiedolla johtamisen parissa. Voit olla jo kokenut tekijä tai vasta aloittelemassa uraasi, meillä löytyy paikka reippaille, motivoituneille, huumoritajuisille ja asiakaspalveluhenkisille tekijöille.

Mietit varmaan, ketä me olemme, mitä me teemme ja millainen tehtävänkuva tulisi olemaan.
Olemme täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 650 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.

Sinun ei tarvitse osata kaikkea alla mainituista, mutta odotamme osaamista joistakin alla olevista asioista:

  • Tietokanta ja tietovarasto työkalut (esim. SQL-tietokannat, SSIS, SSAS)
  • Ymmärrys nykyaikaisista tietoallas ratkaisuista ja niiden kehittämisestä
  • Kokemus tietopoiminnoista
  • Nykyaikaiset raportointi työvälineet (esim. Tableau, PowerBI)
  • Ymmärrys/osaaminen pilviteknologioista (esim. Azure data platform)
  • Data-analytiikka ja koneoppimisratkaisut (esim. Python, Databricks)
  • Internet of Things

Millainen henkilö meillä menestyy?

Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, etkä vierasta työskentelyä asiakkaidemme parissa. Asiakkaiden tarpeiden ratkaiseminen on intohimosi ja olet jatkuvasti innostunut ja kiinnostunut kehittämään myös itseäsi ja ottamaan haltuun myös uusia teknologioita. Hommat etenevät kovankin paineen alla ja tulosta syntyy. Tarkempi tehtävänkuva määritellään osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävänimikkeesi on suunnittelija tai erikoissuunnittelija.

Miksi Istekille?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työyhteisössä, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä yhdessä osaavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Teet merkityksellistä työtä asiakkaidemme parissa. Meidän ryhmässämme on avoin ilmapiiri ja tekemisen meininki. Ketään ei jätetä yksin haastavissakaan tilanteissa. Panostamme myös osaamisemme kehittämiseen.

Tehtävän sijoituspaikka on Kuopio tai Tampere.

Olethan nopea, sillä kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti oikean henkilön löydyttyä.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys ja huumetestaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Satu Matikainen, p: 044 434 1434 arkisin 8-16, satu.matikainen(at)istekki.fi