Tiede- ja viestintäpäällikkö
Biopankkien Osuuskunta Suomi - FINBB

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Olemme nyt kehittymässä rakentamisvaiheesta kohti kaupallistamisvaihetta ja vahvistamme organisaatiotamme uusilla avainhenkilöillä.  Etsimme nyt

 

TIEDE- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet vastaamaan FINBB:n sekä jäsenbiopankkiemme biolääketieteellisiin projekteihin liittyvästä viestinnästä sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Toimit FINBB:n lääketieteellisenä asiantuntijana sekä FINBB:n että biopankkien edustajana eri kansallisissa tiedeprojekteissa ja työryhmissä; olet myös yhteyshenkilömme eurooppalaiseen biopankkiverkostoon. Olet keskeinen henkilö Suomen biopankkien verkoston rakentamisessa maailmaan parhaaksi. Vastuualueisiisi kuuluu myös lääketieteellisten tutkimussuunnitelmien laatiminen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta korkeakoulu- ja mieluiten tohtoritasoista tutkintoa luonnontieteiden tai lääketieteen alalta; tunnet jo entuudestaan biolääketieteellistä tutkimusta ja biopankkimaailmaa Suomessa ja Euroopassa. Kokemuksesi olet hankkinut esim.  tiedeviestinnästä vastaavana tai medical writer -tyyppisistä tehtävistä. 

Sinulla on erinomaiset kansainvälisen tason kommunikointi- ja viestintätaidot ja edustat mielelläsi FINBB:tä mm. eri tiedetapahtumissa Suomessa ja maailmalla. Olet työssäsi itseohjautuva ja yrittäjähenkinen ja sovellut pieneen ja ketterään organisaatioomme. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla. Tehtävän sijoituspaikkana on joko Helsinki tai Turku.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta olla rakentamassa maailman parasta biopankkien verkostoa yhdessä kumppaneidemme ja sitoutuneiden asiantuntijoidemme kanssa.  Suomesta on kehittynyt biopankkitutkimuksen globaali edelläkävijä ja pääset tekemään merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus koko Suomen terveydenhoidon ja yksilöllisen lääketieteen tulevaisuuteen.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ 27.1.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330131
  • Tehtäväalue: Media/viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Turku