Tie- ja ratasuunnittelun harjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen Suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille tie- ja ratasuunnittelun harjoittelijaksi Liikenneväylät -yksikköön Espoon tai Kouvolan toimistolle. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja halua oppia uutta.

Tervetuloa Liikenneväylät yksikön -osaajien joukkoon
Tie- ja ratasuunnittelun harjoittelijana olet osa Suomen suurinta tie- ja ratasuunnitteluyksikköä. Meitä on 34 asiantuntijaa Espoon ja Kouvolan toimistoilla. Tulet työskentelemään asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Tällä hetkellä työskentelemme esimerkiksi erilaisissa valtakunnallisesti merkittävissä raideliikenteen hankkeissa. Lisäksi asiantuntijamme ovat mukana useissa pääkaupunkiseudun suurissa tiesuunnitteluprojekteissa sekä alaa kehittävissä IT-hankkeissa. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Tehtäviisi tulee kuulumaan mallipohjainen suunnittelu, projektin johdon avustaminen sekä muut suunnittelutehtävät aina lähtöaineiston selvittämisestä suunnitteluasiakirjojen viimeistelyyn.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • korkeakoulututkintoon tähtäävää opiskelua (Ins. AMK, DI, FM)
  • kiinnostusta tie- ja ratasuunnitteluun
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidon näemme eduksi

Sinulla on innostunut asenne, halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411294
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Kouvola