(Poistunut julkaisusta)

Tie- ja katusuunnittelun pääsuunnittelija/projektipäällikkö
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme nyt Pöyryn Infra -liiketoimintayksikön Tampereen, Turun ja Jyväskylän toimipisteisiin

TIE- JA KATUSUUNNITTELUN PÄÄSUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimenkuvaasi kuuluvat teiden ja katujen pääsuunnittelu sekä halujesi ja kykyjesi mukaan myös projektipäällikön tehtävät.

Tärkeimpiä asiakkaitamme Suomessa ovat kaupungit ja kunnat esim. Tampereen, Helsingin ja Espoon kaupungit, ELY-keskukset, Liikennevirastot sekä yksityiset yritykset, joiden merkittävissä hankkeissa olemme jatkuvasti mukana. Viimeaikaisia merkittäviä hankkeitamme ovat mm. Tampereen raitiotieallianssihanke, Vt 6 Taavetti-Lappeenranta –allianssihanke ja Vt 12 Lahden eteläinen kehätie –allianssihanke. Olemme jatkuvasti mukana tarjoamassa palveluitamme yhdessä urakoitsijakumppaneidemme kanssa allianssi- ja ST-urakoissa. Toimimme myös Pohjoismaissa sekä muissa vientikohteissa yhteistyössä Pöyryn globaalin organisaation kanssa. Kiinnostavat ja haastavat hankkeemme inspiroivat meitä.

Odotamme sinulta:

  • Diplomi/AMK-insinöörin tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • useamman vuoden työkokemusta teiden tai katujen suunnittelusta
  • kokemusta väyläsuunnitteluohjelmistojen käytöstä
  • halua kehittyä tehtävässäsi

Arvostamme:

  • energistä ja yritteliästä lähestymistapaa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja; tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • huolellisuutta, vastuunkantokykyä

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Tampere: Markus Kytölä, puh. 040 702 1535
Jyväskylä ja Turku: Petteri Hulkko, 040 764 2162

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 15.10.2018 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla

Täytä hakemus täällä / Please apply here

Hakuaika päättyy: 15.10.2018