Teurastaja / teurastajaharjoittelija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Etsimme perinteiselle elintarviketeollisuuden asiakasyrityksellemme teurastajaa tai teurastajaharjoittelijaa sesonkityöntekijäksi / vakituiseksi työntekijäksi. Työkuvanasi on kokemuksestasi riippuen joko teurastuksen avustavat tehtävät tai itse teurastusta ja siihen liittyviä työtehtäviä.

Edellytämme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa sekä tunnollista työotetta. Hygieniapassi ja oma auto välttämätön. Eduksi katsomme elintarvikealan koulutuksen, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Työt alkavat heti ja kestävät ainakin 2-3 kk. Työ on päivätyötä arkisin täysillä 40 viikkotyötunneilla.

Hae paikkaa pikaisesti, haastattelemme jo haun aikana.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1187484
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Aura, Lieto, Marttila, Oripää, Paimio, Salo, Turku