(Poistunut julkaisusta)

TES/VES-asiantuntija
Visma Enterprise Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Etsimme työkaveriksemme Visma Enterprise Oy:hyn Helsinkiin tai Tampereelle työehtosopimusten ja valtion virka- ja työehtosopimusten asiantuntijaa tukemaan Tiima-työajanhallintaratkaisumme käyttöönotoissa. Kuulumme Visma-perheeseen, joka on Pohjoismaiden johtava pilvipohjaisten yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja.

Tärkein tehtäväsi on varmistaa asiakkaillemme huippuluokan käyttöönottokokemus ja tuotteen toimivuus asiakkaan ympäristössä. Olet kuin kala vedessä erilaisten työehtosopimusten tulkinnan parissa. Työajanhallinta- tai vastaavat järjestelmät ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät prosessit niiden ympärillä. Tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa ja pääset soveltamaan osaamistasi ja oppimaan uutta.


Haluatko tulla mukaan auttamaan asiakkaitamme järjestelmämme käyttöönotoissa sekä prosessien kehittämisessä? Sovit mainiosti hommaan jos sinulla on:

- Kokemusta ja ymmärrystä työehtosopimuksista
- Teknistä perusosaamista
- Loogista ajattelukykyä
- Kokemusta työajanhallintajärjestelmien tai vastaavien järjestelmien käyttöönotoista
- Hyvää ongelmanratkaisukykyä
- Itsenäistä työotetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kieli on etu)

Arvostamme sitä, että osaat toimia itsenäisesti. Jaksat myös tarvittaessa työskennellä pitkäjänteisestikin yksityiskohtien, järjestelmien ja ongelmanratkaisun parissa. Et kavahda muutoksia tai kiirettä. Sinulla on intoa kehittää itseäsi ja yrityksemme prosesseja ja tulet hyvin juttuun porukassa. Osaat olla luontevasti asiakkaiden kanssa.

Todennäköisesti sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinto. On ehdottomasti eduksi, jos olet jo työskennellyt järjestelmäprojektien parissa. Tukenasi on tarvittaessa Visma-konsernin prosessit ja kokeneet kollegat. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Tehtävä käsittää pääsääntöisesti työskentelyä Tiima-järjestelmän työkaluilla, mutta tuemme moniosaamista eli pääset tarvittaessa vetämään myös muiden tuotteidemme käyttöönottoja.

Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet ja pääset työssäsi vaikuttamaan ja kehittymään. Työssäsi on sekä vapautta että vastuuta. Meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta. Etätyöpäivät onnistuu, jos sitä kaipaat ja arvostamme vapaa-aikaasi.

Tiedustelut Stefan Taurén stefan.tauren@visma.com ja Kari Haapakoski kari.haapakoski@visma.com.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jätä hakemuksesi sekä CV mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 12.8.2018. sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.