(Poistunut julkaisusta)

Testipäällikkö
Qentinel

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Testipäälliköitä digitalisaation kärkihankkeisiin

Meillä Qentinelissä on nyt testipäällikön tai kahdenkin saappaat täytettävänä. Sujahtaisitko sinä porukkaamme rakentamaan korkean tason laadunvarmistusta ja näyttämään taitosi monipuolisten digitalisaation kärkihankkeiden parissa? 

Meillä pääset tekemään mitä testipäällikön pitää ja pääset loistamaan: suunnittelet digihankkeiden testauksen tarkoituksenmukaisesti ja ohjaat testaustoimintaa sen mukaan. Sinulla on viisaita ja vahvoja asiakkaita, joiden projektitoimintaa kehität yhteistyössä entistä paremmaksi.  

Qentineliläisenä oleminen on varmaa osaamista ja palkitsevaa tekemistä Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimit alan parhaimpien kanssa ja uudenaikaisimmilla tekniikoilla. Kanssamme pääset jatkuvasti kehittämään osaamistasi monipuolisten toimeksiantojen sekä oman henkilökohtaisen koulutusbudjettisi avulla. Tarjoamme myös muita etuja erilaisiin elämäntilanteisiin ja työtilanteisiin sopien, sillä haluamme että Qentineliläiset voivat hyvin sekä työssään että vapaalla.

Qentinelin testipäällikön saappaat sujahtavat jalkaasi, jos sinulla on: 

  • neljän vuoden kokemus testausprojekteista ja vähintään kahden vuoden kokemus testausprojektien johtamisesta 
  • ohjelmistokehitysmallien tuntemusta ja kokemusta toimittajien ohjauksesta
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Ilmaisehan kiinnostuksesi tehtävään viimeistään 5.7.2018 jättämällä esim. LinkedIn-profiilisi alla olevan linkin kautta.