(Poistunut julkaisusta)

Testipäällikkö
Qentinel

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Saavatko laadukkaasti toteutetut IT-hankkeet hymyn huulillesi ja mielesi kehräämään? Tiedätkö miten laadunvarmistus pitäisi rakentaa oikein ja ovatko taitosi hioutuneet timantinkovaksi erilaisten digitalisaatioprojektien parissa?

Meillä Qentinelillä teet, mitä testipäällikön pitää ja pääset loistamaan: suunnittelet digihankkeiden testauksen tarkoituksenmukaisesti ja ohjaat testaustoimintaa sen mukaan. Sinulla on viisaita ja vahvoja asiakkaita, joiden projektitoimintaa kehität yhteistyössä entistä paremmaksi.

Qentineliläisenä oleminen on varmaa osaamista ja palkitsevaa tekemistä Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimit alan parhaimpien kanssa ja uudenaikaisimmilla tekniikoilla. Tule mukaan kannustavaan ja kansainvälistyvään joukkoomme.

Me toivomme sinulta:

  • Neljän vuoden kokemusta testausprojekteista ja vähintään kahden vuoden kokemusta testausprojektien johtamisesta.
  • Ohjelmistokehitysmallien tuntemusta ja kokemusta toimittajien ohjauksesta.
  • Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Keitä me olemme:

Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys. Laatufilosofiamme mukaan tuotteen tai palvelun laatu tarkoittaa kykyä tuottaa arvoa. Palvelemme yrityksiä, jotka haluavat maksimoida kehitysinvestointiensa arvon, keskittyä olennaiseen ja hyödyntää digitalisoitumisen mahdollisuudet. Olemme olleet perustamisestamme lähtien alan aktiivinen kehittäjä ja nykyisin merkittävä kansainvälistyvä toimija.

Laatu on etumatkaa.