(Poistunut julkaisusta)

Testing Specialist
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Liiketoimintamme kasvun myötä haemme nyt Testausasiantuntijaa Continual Service Improvement -yksikköömme, jonka keskeisimpiin tehtäviin kuuluu Telia Cygaten sisäisten kehityshankkeiden johtaminen ja läpivienti. Tässä roolissa toimit osana järjestelmäkehitystiimiä, jonka tehtävänä on kehittää koko organisaation toimintajärjestelmiä laadukkaan ja tietoturvallisen IT-palvelutuotantomme varmistamiseksi. Tiimi koostuu järjestelmäkehityksen ammattilaisista; arkkitehdeistä, kehittäjistä ja testaajista.

Testausasiantuntijan tehtävässä tärkeimpänä vastuualueenasi on liiketoiminnan prosessien laadunvarmistaminen järjestelmätestauksen menetelmillä. Keskeisimpiin tehtäviin kuuluu testauksen suunnittelu, suorittaminen ja dokumentointi. Sen lisäksi olennaista tehtävässä on testimenetelmien kehittäminen ja testauksen automatisointi.

 

Mitä voit odottaa

Testausasiantuntijan roolissa pääset oppimaan uutta huippuosaajien tukemana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ja ottaa lisävastuuta kehittymisesti myötä. Tässä tehtävässä pääset itse testaamisen lisäksi myös kehittämään testausmenetelmiämme. Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen oman roolinsa puitteissa. Roolistasi riippumatta työskentelet alan huippuasiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa.

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Asiantunteva henkilöstömme on menestyksemme ytimessä ja haluamme pitää osaajistamme hyvää huolta. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä Lahden toimistollamme tai sieltä käsin, mistä se parhaiten onnistuu.

 

Mitä odotamme sinulta

Tähän tehtävään haemme testauksen ammattilaista, jolla on aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä ohjelmistotestauksesta, testiautomaatiosta ja ketterän kehittämisen menetelmistä. Sen lisäksi merkittävä etu tähän tehtävään on mahdollinen aikaisempi kokemuksesi ServiceNow-järjestelmästä tai muusta IT-palvelunhallintaympäristöstä. Myös testaussertifioinnin, esim. ISTQB luemme eduksi tähän tehtävään.

Teknisesti olet taitava ja innostuneella asenteella tartut isoihinkin haasteisiin. Kehität osaamistasi aktiivisesti ja omaksut uudet asiat nopeasti. Taustakoulutuksesi on esimerkiksi AMK-insinööri tai IT-tradenomi.

Tehtävässä ja organisaatiossamme menestyäksesi tarvitset myös hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa erilaisten ratkaisujen toimivuutta.  Arvostamme erityisesti systemaattista otetta työskentelyyn, positiivista asennetta, kehityshalukkuutta ja tiimipelaajan asennetta yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tiimin esimies Riikka Mänttäri, puhelimitse 0503749904 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 25.10.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävään valitulle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi