(Poistunut julkaisusta)

Testiautomaatiotaitoinen testaaja
Qentinel

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Oletko laadunvarmistuksen ja testauksen luottopakki, jolta taittuu myös testiautomaation perusasiat? Oletko innostunut valjastamaan terävän asiantuntemuksesi digitalisaaation ja ohjelmistokehityksen kärkihankkeisiin?

Meillä on paikka juuri nyt sinulle, sillä etsimme Espooseen testiautomaatiotaitoisia testaajia Qentinel Pace -palveluumme.

Työssäsi suunnittelet ja toteutat kuhunkin tilanteeseen tarkoituksenmukaisen testauksen. Osaat valita oikeat testit automatisoitaviksi, ja implementoida ne siten että kokonaisuudesta tulee mielekäs ja ylläpidettävä. Tunnistat myös tilanteet joihin testiautomaatio ei sovi, ja katat ne esimerkiksi tutkivan testauksen keinoin.

Olet omatoiminen ja aina valmis oppimaan uusia tekniikoita ja työkaluja. Siihen huutoon me myös mielellämme vastaamme sparraten ja kehitysmahdollisuuksia tarjoten. Olet kiinnostunut testaamasi järjestelmän tarkoituksesta ja tarkoituksenmukaisuudesta. Pystyt tukemaan ohjelmistokehittäjiä testien automatisoinnissa ja liiketoiminnan edustajia järjestelmän läpikäynnissä. Useimmiten toimit osana ketterää kehitystiimiä.

Me toivomme sinulta:

  • Vähintään kahden vuoden kokemusta testitapausten suunnittelusta ja tutkivasta testauksesta
  • Vähintään vuoden kokemusta testiautomaatiosta (esim. Robot Framework)
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä (esim. Scrum, Kanban)
  • Kykyä ja halua toimia asiakasrajapinnassa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Qentineliläisenä sinullakin on kohta henkilökohtainen koulutusbudjetti, mahdollisuus valita omia työvälineitä ja tehdä töitä omiesi – muiden laadunvarmistuksen ihmeiden – parissa. Qentineliläisenä oleminen on varmaa osaamista ja palkitsevaa tekemistä.

Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. 

Qentinel Pace on digitaalisen tuotekehityksen kokonaispalvelu, jonka avulla varmistat tuotekehitysketjun kaikkien vaiheiden tuottavuuden strategiasta julkaisuun ja seurantaan. Qentinel Pace nopeuttaa tuotekehityksen julkaisusyklejä yhdistämällä pilvipalveluun testit, kehittyneen testiautomaation, älykkäät testiympäristöt, testiaineistojen hallinnan, raportoinnin ja reaaliaikaisen seurannan.