(Poistunut julkaisusta)

Testiautomaation systeemikehittäjä
Qentinel

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Saavatko sanat testiautomaatio ja ohjelmistorobotiikka ajatuksesi rokkaamaan ja sormesi rummuttamaan kaunista koodia? Haluatko päästä kehittämään kanssamme svengaavia, uusia tekniikoita ja työkaluja automaattisen laadunvarmistuksen parissa?

Työlläsi teet asiakkaidemme rutiinitoimintoihin ratkaisuja, jotka mullistavat heidän arkensa ja saavat viheltämään viulukonserttoja. Asiakkaamme ovat alansa edelläkävijöitä, ja niin olet sinäkin oppien jatkuvasti uutta ja toimien testiautomaation suunnannäyttäjänä.

Qentineliläisenä sinullakin on kohta henkilökohtainen koulutusbudjetti, mahdollisuus valita omia työvälineitä ja tehdä töitä muiden ohjelmistorobotiikka- ja testiautomaatioihmeiden parissa. Qentineliläisenä oleminen on varmaa osaamista ja palkitsevaa tekemistä Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Sinulla on:

  • Käytännön kokemusta ohjelmistokehityksestä ja laadunvarmistuksesta, CI-pohjaisesta automatisoinnista ja virtualisoinnista pilviympäristöissä (työkaluina esim. Robot Framework, Jenkins)
  • Vahvaa ohjelmointi- ja skriptaustaitoa (esim. Python, Ruby, Java, C/C++)
  • Kiinnostusta koneoppimisen käyttöön automaation apuna
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Keitä me olemme

Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys. Laatufilosofiamme mukaan tuotteen tai palvelun laatu tarkoittaa kykyä tuottaa arvoa. Palvelemme yrityksiä, jotka haluavat maksimoida kehitysinvestointiensa arvon, keskittyä olennaiseen ja hyödyntää digitalisoitumisen mahdollisuudet. Olemme olleet perustamisestamme lähtien alan aktiivinen kehittäjä ja nykyisin merkittävä kansainvälistyvä toimija.

Laatu on etumatkaa.