(Poistunut julkaisusta)

Testiautomaation asiantuntijoita (Python, Robot Framework)
Qentinel

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Qentinel on tekemässä ja kehittämässä testiautomaation ja softan laadunvarmistuksen tulevaisuutta. Teemme työtämme isoilla asiakkailla vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa, mm. Elisa, Kone, Suunto jne. ja kehitämme myös omaa pilvipohjaista testiautomaatioratkaisuamme Qentinel Pacea. Tavoitteemme on kasvaa ja kansainvälistyä sekä luoda testiautomaation tulevaisuutta. Tähän tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita, jotka jakavat saman intohimon kanssamme softan laadunvarmistukseen ja sen kehittämiseen. 

Haemmekin nyt testiautomaation asiantuntijoita pääkaupunkiseudun ja Hyvinkään asiakastoimeksiantoihimme. 

Sinulla voi olla jo enemmän testiautomaatiokilsoja mittarissa tai sitten voit olla testiautomaatiourasi alkuvaiheessa oleva tekijä. Meillä löytyy projekteja ja tekemistä monenlaiselle osaamiselle.  Pääset myös kehittämään työssäsi Qentinel Pacea ja sinulla on työssäsi tukena koko upea asiantuntijajoukkomme. 

Qentinelin testiautomaatioasiantuntijana:

  • Suunnittelet ja toteutat kuhunkin tilanteeseen tarkoituksenmukaisen testauksen
  • Osaat valita oikeat testit automatisoitaviksi ja implementoida ne siten, että kokonaisuudesta tulee mielekäs ja ylläpidettävä. 
  • Hyödynnät taitavasti Python ja Robot Framework (tai vastaavien) -osaamistasi
  • Ymmärrät DevOpsin salat ja CI-työkalut, kuten Jenkins on sinulle tuttu
  • Pääset myös vaikuttamaan ja osallistumaan oman testiautomaatiotyökalumme Qentinel Pacen kehitystyöhön
  • Työskentelet asiakasrajapinnassa sekä suomeksi että englanniksi

Meillä Qentienlissä hymyillään leveästi, sillä tarjoamme hyvät henkilöstöedut mm. hammashuollon, työsuhdematkalipun ja perinteiset liikunta- ja kulttuurietuudet. Meillä asiantuntijuus ja osaamisen kehittäminen on keskiössä, ja jokaisella meillä onkin käytössämme oma henkilökohtainen koulutusbudjetti 3000 eur/vuosi. Tämän lisäksi järjestämme paljon sisäisiä koulutuksia ja tiedonjakamisen kulttuuriamme vaalimme mm. kuukausittaisessa QMonthly-päivässämme. 

Kiinnostuitko tai kaipaatko lisätietoa? 

  • Jätähän CV:si tai LinkedIn-profiilisi (yhteystiedoillakin pääsemme jo alkuun) meille viimeistään 30.9.2019. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja saapumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti 
  • Jos jokin askarruttaa tai haluat kuulla tarkemmin Qentinelistä, ole yhteydessä tiina.kupari@qentinel.com/ p. 044 262 3376