(Poistunut julkaisusta)

Testiautomaation asiantuntija
Qentinel

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Testiautomaatioguru, -velho tai ihan vaan todella kova osaaja, tule meille Qentineliin! Meillä pääset loistamaan erilaisten bisneslähtöisten testiautomaatioratkaisuiden parissa upeiden asiakasyritystemme kanssa. Työsi avulla asiakkaamme ohjelmistojen julkaisuvirrat ovat ketteriä ja kauniita kuin kissanpennut. 

Edelläkävijyys on verenkierrossasi ja sinulla on jatkuvasti testiautomaatiotutka päällä uusille teknologioille. Aivosi syytävät liiketoimintalähtöisiä testiautomaatioratkaisuja nopeammin kuin osaat puhua, ja osaat myös puhua.

Qentineliläisenä sinullakin on kohta henkilökohtainen koulutusbudjetti, mahdollisuus valita omia työvälineitä ja tehdä töitä omiesi – muiden testiautomaatioihmeiden – parissa. Qentineliläisenä oleminen on varmaa osaamista ja palkitsevaa tekemistä Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Me toivomme sinulta:

  • Käytännön kokemusta CI-pohjaisen testiautomaation kehittämisestä ja siinä käytettävistä työkaluista ja toimintatavoista (esim. Robot Framework, Jenkins)
  • Ohjelmointi- ja skriptaustaitoa (esim. Python, Ruby, Java, C/C++)
  • Ymmärrystä laadunvarmistuksesta ja erityisesti testauksesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Keitä me olemme

Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys. Laatufilosofiamme mukaan tuotteen tai palvelun laatu tarkoittaa kykyä tuottaa arvoa. Palvelemme yrityksiä, jotka haluavat maksimoida kehitysinvestointiensa arvon, keskittyä olennaiseen ja hyödyntää digitalisoitumisen mahdollisuudet. Olemme olleet perustamisestamme lähtien alan aktiivinen kehittäjä ja nykyisin merkittävä kansainvälistyvä toimija.

Laatu on etumatkaa.