(Poistunut julkaisusta)

Testiautomaation ammattilainen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Oletko Robot Frameworkistä kokemusta omaava testiautomaation ammattilainen ja etsit nyt uusia mielenkiintoisia haasteita?

Etsimme nyt asiakkaallemme Helsingin keskustaan testiautomaation osaajaa asiakkaamme B2B järjestelmien kehittämiseen. Työssä pääset kehittämään ja toteuttamaan yrityksen L2C automaation testausprosesseja.

Työssä vaaditaan kokemusta Robot Framework sovelluksen käytöstä, kykyä lukea teknisiä suunnitelmia ja siirtää ne käytäntöön Robot Frameworkkiin, ymmärrystä REST ohjelmointirajapinnasta, kykyä oppia uusia asioita nopeasti ja sujuvaa suomen sekä englanninkielen taitoa.

Työssä menestyy henkilö, joka on luonteeltaan utelias, oma-aloitteinen ja tuloskeskeinen tiimipelaaja, joka nauttii myös itse testien suorittamisesta. Salesforcen ja Browserstackin aikaisempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, lähetä palkkatoiveesi ja CV:si nopeasti. Työt alkavat joulukuussa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat Adeccon HR Konsultti Tomi Kolulta, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi