(Poistunut julkaisusta)

Testiautomaatiokehittäjä
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019
Kasvutarinamme jatkuu ja rekrytoimme tuotekehitykseen uusia työntekijöitä. Etsimme testiautomaatioasiantuntijaa osallistumaan Visma Severa -pilvipalvelun kehittämiseen seuraavalle tasolle. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Ketä etsimme?

Haluamme tehtävään henkilön, jolla on kykyä ja halua kehittää tiimimme testiautomaatiota osana modernin pilvipalvelun tuotekehitystä.

Käytännössä:

- olet jo pystynyt näyttämään kykysi ohjelmistokehityksen testiautomaation rakentamisessa
- pystyt paitsi rakentamaan testiautomaatiota itse, mutta olet myös kiinnostunut kehittämään käytäntöjä eteenpäin
- ymmärrät DevOps- ja Continuous Delivery -työtapojen mahdollisuudet ja riskit laatunäkökulmasta
- näet testauksen kokonaisvaltaisena osana tuotekehitystä aina toiminnallisuuksien määrityksistä kehityksen aikaiseen testaukseen, tutkivasta testauksesta testiautomaatioon ja monitoroinnista testaukseen tuotannossa.

Severa on asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen kehitetty pilvipalvelu, jolla on yli 25 000 käyttäjää Suomessa ja ulkomailla. Kansainvälisessä tiimissämme työskentelee noin 20 kehittäjää, joten joko suomen tai englannin kielen sujuva hallinta riittää. Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu mm. CRM ja myynti, raportointi, resursointi, projektinhallinta ja toiminnanohjaus. Tutustu Severaan täällä: https://psa.visma.fi/vismasevera/?utm_expid=.jDLi0QCRSEOPu5odBz2hnw.1&utm_referrer=.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä: https://vismasolutions.com/rekry/#edut. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme vuosittain jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Everyday in your work you are going to meet new challenges, learn something new."

Grigori Savustjan, Software Designer

Lähetä hakemuksesi 27.10.2019 mennessä. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannan keskustassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Product Line Manager Teemu Heimala, teemu.heimala@visma.com, puh. 050 344 6418.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.