(Poistunut julkaisusta)

Testiautomaatio-osaajia (SW)
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme testiautomaatio-osaajia hankkeisiimme Oulussa ja Espoossa. Työnkuvaan kuuluvat esimerkiksi ohjelmistojen testiautomaation suunnittelu ja rakentaminen, release-testaukset sekä tuotteiden uusien ominaisuuksien toiminnallisuuksien varmistaminen yhdessä suunnittelutiimien kanssa. 

Näissä tehtävissä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi vaihtelevien projektien ja haasteiden äärellä; tarjolla on sekä omia huippuluokan tuotekehitysprojektejamme että monipuolisia asiakasprojekteja. Pohjaksi tarvitse scriptaus-taitoa ja avoimen mielen; pääset työskentelemään kokeneiden kollegoiden ja teknologian kärjessä olevien tuotteiden kanssa joten uuden oppiminen on väistämätöntä. Oma lisäarvosi moniosaavalle tiimillesi on olla tuotekehityksen katalysaattori, se puuttuva linkki joka yhdistää teknisiä faktoja ja havaintoja, lukee myös hiljaisia viestejä, palauttaa asiat suunnittelupöydälle ja hakee näytön paikkansa haastamalla kokemuksen tuoreilla oivalluksillaan. Tulet siis tarvitsemaan rohkeutta, uteliaisuutta ja sinnikkyyttä. Osan työstäsi teet yksin keskittyen ja syventyen, mutta vähintään yhtä tärkeää homman onnistumiselle ovat ne hetket, joissa ratkaisevat tekijät ovat kommunikaatiotaitosi, yhteistyökykysi, joustavuutesi ja oikean hetken hyödyntämisen lahja. 

Näillä perustaidoilla ja osaamisilla pääset hyvään alkuun: 

  • Aiempi kokemus testauksesta automaatiolla; test case -kehittäminen, refaktorointi, regressiomallit 
  • Vahva Python-osaaminen 
  • Hyvät C/C++ taidot 
  • Robot Framework -kokemus 
  • Troubleshooting ja ongelmanratkaisu 
  • Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Ota yhteyttä saman tien: Kerro mitä osaat, mitä olet tehnyt, mitä haluat oppia ja mikä on seuraava ammatillinen unelmasi. Katsotaan, voisiko sen toteuttaa yhdessä!