(Poistunut julkaisusta)

Testiautomaatio –ja Laatuspesialisti
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

DNA:n Tietohallinto ja IT hakee testiautomaatioasiantuntijaa-test leadia Helsinkiin

Haemme nyt kokenutta, seniori-tason testausasiantuntijaa tiimiimme. Pääasiallinen tehtäväsi on toimia laajojen tietojärjestelmien kehitysohjelmien ja -projektien testiautomaatioasiantuntijana. Olet aktiivisesti mukana suunnittelemassa testiautomaation arkkitehtuuria ja toteuttamassa erilaisia testiautomaatioon liittyviä tehtäviä yhdessä laadunvarmistuksen muiden edustajien kanssa. Teknisten tehtävien lisäksi olet sinut projektien test lead -tehtävien kanssa. Osallistut myös laadunvarmistuksen toimintamallien, prosessien, menetelmien ja välineiden kehittämiseen ketterän kehityksen tarpeet huomioiden yhdessä muun tiimin kanssa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä DNA:n sisäisten asiantuntijaorganisaatioiden sekä ulkoisten laadunvarmistuksen kumppanien, ohjelmisto- ja järjestelmätoimittajien kanssa. Työssäsi olet päivittäin yhteydessä suomalaisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa, joten tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen sekä englannin suullista ja kirjallista osaamista.

Odotamme sinulta soveltuvaa AMK-tasoista koulutustaustaa esim. tietotekniikan tai ohjelmistokehityksen alueelta sekä vähintään kahdeksan vuoden työkokemusta testiautomaation ja laadunvarmistuksen alueilta. Erityisesti odotamme sinulta kokemusta erilaisista testiautomaatiotyökaluista (Robot Framework, Selenium) sekä jatkuvan integraation tekniikoista (Jenkins, Docker). Ohjelmointitaidot katsotaan myös eduksi. Hallitset laadunvarmistus- ja testausmenetelmät sekä välineet ja eduksesi on kokemus ketteristä menetelmistä (DevOps, Scrum, SAFe).

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Olemme tuoreimman Great Place to Work -tutkimuksen sijalla 2 ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork   

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Laaksonen, s-postitse: jarkko.laaksonen@dna.fi, puh. 044044 5288.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään  27.5 .2018 oheisen linkin kautta.